Sgl canim. Ya bugun baska doktora gittim o da bebegin daha beyni bile kucucuk nasil gormus ki dedi kendi iyice bakti bisey goremedi. Ama kanamam var progestan verdi 1 hafta sonra tekrar gidicem insallah hersey yoluna giricek...canım benim bi bilgim yok ama hiç canını sıkma ne sağlıksız denilip de sağlıklı doğan bebekler var dur bakalım biraz bebişin büyüsün belki riskli bişey yoktur rabbim büyük hemen telaş etme inşaallah yardımcı olacak arkadaşlar çıkar geçmiş olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Canim icini ferah tut lutfen boyle moral bozucu seyler soyleyebiliyor dr lar da yaniliyor .Sgl canim. Ya bugun baska doktora gittim o da bebegin daha beyni bile kucucuk nasil gormus ki dedi kendi iyice bakti bisey goremedi. Ama kanamam var progestan verdi 1 hafta sonra tekrar gidicem insallah hersey yoluna giricek...
Sagol cnm tesekkurlerCanim icini ferah tut lutfen boyle moral bozucu seyler soyleyebiliyor dr lar da yaniliyor .
Valla cnm dun baka doktora gittim hic bisey yok dedi dusuk tehlikesi var dedi haftaya bi daha gidicem hayirlisi rabbimdenMinicik bebişde nasıl görmüş onu. Canını sıkma hiç. Birşey yoktur .
Canim sen yat kalkma ayaklarin yüksekte olsun hepValla cnm dun baka doktora gittim hic bisey yok dedi dusuk tehlikesi var dedi haftaya bi daha gidicem hayirlisi rabbimden
boşuna kendini ve bebişini üzme rabbime emanet olunSgl canim. Ya bugun baska doktora gittim o da bebegin daha beyni bile kucucuk nasil gormus ki dedi kendi iyice bakti bisey goremedi. Ama kanamam var progestan verdi 1 hafta sonra tekrar gidicem insallah hersey yoluna giricek...
Cok sagol canimboşuna kendini ve bebişini üzme rabbime emanet olun
Aynen canim dikkat ediyorum cok sagolCanim sen yat kalkma ayaklarin yüksekte olsun hep
Ya arkadaslar bugun kontrolum vardi 7+5 haftalik hamileyim. Doktora gittim cok sukur keseyi gordu ve kalp atisi icin vajinal muayeme yapti kalp atisini da duyduk cok sukur ama doktorum benegin beyninde kistit oldugunu soyledi ve bizi baska bir prof a yonlendirdi. Carsamba gunu icin randevu aldim ama daha once boyle biseyle karsilasan var mi acaba doktorum takibe alalim dedi ama cok korkuyorum
Cok sagol canim benim baska doktora gittim zaten o da bebegin beyni gorulmuyor ki icindekini nasil gormus hicbisey yok dedi kanamam vardi biraz o da azaldi bitti gibi insallah rabbimden hayirlisiCanım 7+5 tesin beyni nasıl görmüşte üstüne orda ki kisti farketmiş? Zaten beyin oluşmaya başlasa bile şuanda ufacık. Kalbini alttan dinlerken beynine nasıl net teşhis koymuş?sıkma canını hiç başka bir doktor araştır git bakalım. Bazen para kazanmak için böyle şeyler yapıyorlar. Anneme kardeşim için down sendromlu önce sıvı alalım bakalım dediler annem aldırmadı bu sefer bebeği almak zorundayız dediler dünya para istediler. Başka bir doktora gittik hiç birşeyi yok dedi çok şükürde yok. birde canını sıkmak için söylemiyorum sadece bilimsel bilgi diye veriyorum 3 aylıktan önce bebekte anamoli varsa bebek zaten kendini atıyor anne karnından. Ama sağlıklıdır senin bebeğin hiç korkma. Kanaman içinde ilacı kullan bol pekmez iç yat ayaklarını uzat dinlen hareket az et onuda aşarsın hiç korkma çok geçmiş olsunnn
Diikkat edicem cok sagol cnmSol tarafına yat ki bebeğin güzel beslensin suyu hiç ihmal etme
Çok geçmiş olsun bol bol dinlen hareket etme hem kendi sağlığın için hem bebeğin içinCok sagol canim benim baska doktora gittim zaten o da bebegin beyni gorulmuyor ki icindekini nasil gormus hicbisey yok dedi kanamam vardi biraz o da azaldi bitti gibi insallah rabbimden hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?