Haftaya doktor kontrolümüz var.danışıcam doktora ama insanın başkalarından duyacağı birkaç cümle bile rahatlamasına yardımcı oluyorDoktorunuza danışsanız.
Kimsenin çocuğuyla kendinizinkini kıyaslamayın lütfen.
Hemen devriliyo.1 saniye bile durmuyoHemen devriliyor mu oturunca yoksa bir süre sonra mı dengesini kaybediyor
Biraz tombiş bir bebek.her ay doktora gittiğimizde gelişiminin normal olduğunu söylüyor.ayakta tutunca basmaya çalışıyor.basıyor yaniKilosu nasıl, genel olarak gelişimi nasıl ayakta tutunca basıyor mı mesela. Doktor kontrolü ciddiye alınmalı sadece
Her ay düzenli doktor kontrollerimize gidiyoruz.normalde bu konunun üzerinde çok durmuyordum ama baktım 7 aylık bebişler oturuyor tedirgin oldum birdenDiğer gelişimleri nasıl bıngıdağı kapandığı
Bir uzamana gösterin isterseniz
Gerçi sorun olduğunu düşünmüyorum ama sanki annelik vesvesesi gibi tabi tedbirde iyidir
bence doktora götürün 1 dk bile olsa oturabiliyor olmasi lazımdı sonradan dengesini kaybediyor olsa olsun her çocuk farklıdır derdim ancak diyemiyorum umarım hiçbir problemi yoktur çok sagliklidir bebisiniz bi Dr a götürün en azından içinizdeki şüphe giderHemen devriliyo.1 saniye bile durmuyo
Küçük kızım 13 aylık olupta yürüyemeyince doktor yürümek istiyorsa diyet demiştiTombikse dengesini kuramiyor belki. Gecen gun 10 aylik tombik bir bebek gordum. Emeklemiyor ayakta duramiyordu.
Küçük kızım 13 aylık olupta yürüyemeyince doktor yürümek istiyorsa diyet demişti
Nasıl ağlıyordu tam doyamadığım için
Beraber ağlıyorduk
Aynen ilk bebeğim ve vakti gelince , kendini hazır hissedince kendiliğinden oturur dedim.üzerine düşmedim bu konunun.beline zarar veririm istemeden diye ama bugünden itibaren hafif sporlar antremanlar yaptırıcam:)Normalde 6 en gec 7 ay diyince kalabilmeli cocuklar poposunun ustunde desteksiz.
Ama belkide zamaninda cok sakindiniz ve hic calistirtmadiniz. Ilk cocugunuz ve cok sakinan bi anneyseniz bence pekte asiri bi gerilik yok.
Eger yok 5 aydan beri calisiyoruz ama hala ilerleme yok diyorsaniz. O zmn ciddiye alinmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?