slm
benimde oğluşum son kontrolde dönmemişti doktorumuz 37.haftaya kadar döner dedi bende normal doğum istiyorum inşallah dönerler.tabiki doğum anı herşeyden önemli gelmezlerse yapacağımız birşey yok ama dualarım hep normalden yana.yarın kontrolümüz var bakalım napmış bizimkisi:))
zeynep nerde doğuracağına karar verdin mi? başka bir konuda ethica yada hizmet diyordun , benden 4 hafta ilerdesin senin deneyimlerinden yararlanıcam ben de inşallah :ecrin_bebek:
neden bukadar panık yaptın ki?daha erken 37 haftadan sonra dondu benım.
tam doğum başlayacağı zaman donen bebeklerde var..heyecan yapacak bişi yok. donmezse de hayırlısı olsun de canım.. sezaryen olursun bişi olmaz.
çok panik yapmıyorum ama umudum azalmaya başladı.doktorda sezeryan deyip duruyo.bakalım sağlık olsunda artık ondanda geçtim.kısmet donerse haber veririm.normal doğumu çok istiyorum
canım senin doktor fazla sezeryan yanlısı geldi bana , benim oğluş da ters ama doktorum gayet rahattı , merak etme daha çok vakit var döner sen sakın kafana takma , sezeryan ancak günü geldiğinde düşünülecek şey dedi , sen hala normal doğummuş gibi düşünmeye devam et dedi.. o yüzden çok takmıyorum kafaya gerçi bide geçen gün çok komik bişey oldu , evde koltukta uzanıyordum birden oğlan hareketlendi hatta karşı koltuktan kociş de fark etti ayağa kalkıp izlemeye başladı , önce karnımda dalgalanmalar oldu sonra kollar bacaklar resmen dışarı çıktı derim iyice gerildi , yaklaşık 15 dakika boyunca bu dalgalanmalar devam etti :)))) sonra duruldu hareketler bitti.. ve o günden beri hiç kasıklarıma tekme atmıyor acaba diyorum döndü mü ? o günden önce sürekli kasıklarıma vuruyordu resmen acıdan hopluyordum ama o günden beri hiç acı yok :1shok:
bendede oluyor aynı şeyler bazen ama diyorum ha dondu ama bide bakıyorum
kafa yukarıda gene avucuma geliyor.çok tatlılar yaa heralde biraz da ters ve aksi olacaklar :roflol:
bendede oluyor aynı şeyler bazen ama diyorum ha dondu ama bide bakıyorum
kafa yukarıda gene avucuma geliyor.çok tatlılar yaa heralde biraz da ters ve aksi olacaklar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?