Bebeğim halen daha dönmedi yaaa

benim kızım yirmisekiz haftalıkken dönmüştü... ben de normal doğum istiyorum..ilk doğumumu da normal yapmıştım..

bak beni bu biraz umutlandırdı.ben zaten doktoruma dedim beklemek istiyorum.acelem yok herşeyde yolunda şuan enazından 39.haftaya kadar bekleyeceğim ve sezeryan olursada o hafta içinde olurum diye düşünüyorum.ama bakalım şuan patron bebeklerimiz nezaman gelmek isteyecekler nezaman dönmek isteyecekler belli olmaz.ben nst ve rutin kontrollerime devam edeceğim baktım dönmedi artık sezeryan napalım.

benim bebeğim halen daha donmedi yaa.38.haftama girdim bugun.bekliyorum.bebeği donmeyipte bu haftalarda donen varmı?

benim bebeğim halen daha donmedi yaa.38.haftama girdim bugun.bekliyorum.bebeği donmeyipte bu haftalarda donen varmı?

canım arkadaşım mrb
benimkisi 37.haftanın sonunda döndü biraz geç döndü dedi dr teyzemiz onun içinde daha gelmedi dünyaya üzülme bu hafta döner belki.dönmesede napalım sağlıklı olsunlarda.bakalım biz normal doğuracekmiyiz herşeyin hayırlısı.iyi geceler.a.s

zeynepcim sen daha doğurmadın mı ? Nasılsın , nasıl geçiyor son günler?

Bende annemin karnında dönükmüşüm doktor doktor gezmişler ama çare yok kendi kendine dönmesinden başka çok canını sıkma ben 1 aydan az bizaman kala dönmüşüm allah yardımcın olsun

Bende annemin karnında dönükmüşüm doktor doktor gezmişler ama çare yok kendi kendine dönmesinden başka çok canını sıkma ben 1 aydan az bizaman kala dönmüşüm allah yardımcın olsun

kasımın ilk haftası donmesi için son şansı bakalım artık ondan sonra sezeryan olur heralde ufff ya sonuna geldikçe stress oldum.

benim arkadasımın son haftaya kadar düz duran oğlu,son hafta süpriz yapıp ters dönmüş.
mecbur sezeryan olmuş.
her an herşeyi yapabiliyor yani bu yaramazlar...

kızlar yaaa aynı stress bizdede olacak yaa.daha erken heralde bizim henüz ama

selam arkadaslar, ya ben 37. haftadayim bebegim geri yukari döndü yarin sezeryan icin gün alincak kokuyorum dönermi sizce yine.

canım benimki de 34 te başaşağıydı 36 da ters döndü 37 de yine başı aaşğıdaydı... şimdi 39 hala aşağıda...kilosuda iyi nasıl dönüyor anlamıyorum ama bi yol bulup dönüyolar işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…