bak beni bu biraz umutlandırdı.ben zaten doktoruma dedim beklemek istiyorum.acelem yok herşeyde yolunda şuan enazından 39.haftaya kadar bekleyeceğim ve sezeryan olursada o hafta içinde olurum diye düşünüyorum.ama bakalım şuan patron bebeklerimiz nezaman gelmek isteyecekler nezaman dönmek isteyecekler belli olmaz.ben nst ve rutin kontrollerime devam edeceğim baktım dönmedi artık sezeryan napalım.
canım arkadaşım mrb
benimkisi 37.haftanın sonunda döndü biraz geç döndü dedi dr teyzemiz onun içinde daha gelmedi dünyaya üzülme bu hafta döner belki.dönmesede napalım sağlıklı olsunlarda.bakalım biz normal doğuracekmiyiz herşeyin hayırlısı.iyi geceler.a.s
canım arkadaşım mrb
benimkisi 37.haftanın sonunda döndü biraz geç döndü dedi dr teyzemiz onun içinde daha gelmedi dünyaya üzülme bu hafta döner belki.dönmesede napalım sağlıklı olsunlarda.bakalım biz normal doğuracekmiyiz herşeyin hayırlısı.iyi geceler.a.s
Bende annemin karnında dönükmüşüm doktor doktor gezmişler ama çare yok kendi kendine dönmesinden başka çok canını sıkma ben 1 aydan az bizaman kala dönmüşüm allah yardımcın olsun
Bende annemin karnında dönükmüşüm doktor doktor gezmişler ama çare yok kendi kendine dönmesinden başka çok canını sıkma ben 1 aydan az bizaman kala dönmüşüm allah yardımcın olsun
benim arkadasımın son haftaya kadar düz duran oğlu,son hafta süpriz yapıp ters dönmüş.
mecbur sezeryan olmuş.
her an herşeyi yapabiliyor yani bu yaramazlar...
canım benimki de 34 te başaşağıydı 36 da ters döndü 37 de yine başı aaşğıdaydı... şimdi 39 hala aşağıda...kilosuda iyi nasıl dönüyor anlamıyorum ama bi yol bulup dönüyolar işte:)