bebeğim henüz 2 yaşına girmedi ama hamileyim....

tiviti

GELDİN DÜNYAMIZ OLDUN...
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
842
7
316
41
Denizli
merhaba arkadaşlar eskilerden beni hatırlayanlar vardır belkide..birinci bebeğime tedaviyle hamile kalabilmiştim..kızım bu ayın 20 sinde 2 yaşına girecek henüzve ben adetimin gecikmesiyle evde bi test yaptım tabiki önceden hamile kalamadığımı bildiğimden yoktur ama yinede içim rahatlasın diye testi yaptım...ve ne göreyimmmm o 2. çizgi beliriverdi..şoklardaydım ağlamaya basladım..istemiyorum ben diye söyledim eşime..eşim asla kürtaja izin vermeyeceğini söyledi..oturdum düşündüm kürtajın günahına zaten giremezdim de bi anlık şok onu bile düşündürmüştü bana..şimdi alıştım bu duruma.yarın dr a gidicem bakalım nedir durum birde dr dan öğreneyim..belkide test bozuktur diyorum kendi kendime :) eğer hamileysem gerçekten aralıkta doğum yapıcam..ilk doğumumu mayıs 2009 da yapmıştım sezeryanla.acaba yapabilir miyim yeniden doğum bu kadar az zaman arayla..merak ediyorum açıkcası....

Hayırlı olsun yeni bebişiniz, Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin sizlere, fenamı yalnız kalmıcak kızınız, Rabbim kolay bir hamilelik nasip etsin inşAllah amin:)

Hayırlı Doğumlar !![/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne guzel iste.. bak ilk bebegine tedaviyle kavusmussun.. bunuda rabbim sana layik gormus ki veriyor..

hem 2 yas bence normal 2. icin..

Hayırlı olsun işte ne güzel.

Aralarında neredeyse 3 yaş olacak ki bu da son derece ideal bir yaş farkı.

İlk çocuğunu türlü zahmetle kucağına alan biri olarak bunu en iyi siz bilmelisiniz ki, çocuk Allahın bir lutfudur, hem de ne lutuf.

Lütfen istemiyorum diye kendinizi gaza getirmeyin ve aramadan bulmanın keyfini sürün.:34:

Ne güzel tedaviye gerek kalmadan Allah'ım size bi lütufda bulunmuş.. beraber büyürler.. bende ağustos 2009 annesiyim sezeryan doğum yaptım ama şuan hamile kalmayı çok istiyorum ve diliyorum Yüce Rabbimden. Çok kişi gördüm sezeryan doğum yapıp bebeği henüz çok küçükken hamiel kalıp doğuran..

oncelikle hayirli olsun canim doktor sitesinde okumustum dogumdan 11 ay sonra hamile kalmak oluyormus

bende 2009 nisanda tüp bebekle aldım kızımı kyucağıma...sonra geçen temmuzda test yaptım ve aynı senin gibi pozitif çıktı..önce çok üzüldüm hem kızım ufaktı hemde 2.ye hazır değildim ama aldırmayı hiç düşünmedim ama çok ağladım...tabii kabullendim durumu... 11 haftaya kadar normal geldik 11. hafta ikili teste gittik ama doktor bebeğin kalbinin durduğunu ve kürtaj dedi. dünya başıma yıkıldı sandık eşimle.. hep kendimi suçladım ben istemedim diye böyle oldu dedim ...tabii allahın takdiriydi ama hala içim acır düşündükçe...şu an yine çalışmalara başladık belki kendiliğimden hamile kalırım diye belli mi olur...ama korkuyorum ya gene olmazsa diye... sakın aldırmayı düşünme..meğer ben 2.yi ne kadar istemişim dedim...inşallah sen sağlıcakla alırsın kucağına..

hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..az önce dr dan geldim kalp atışlarını gördüm bebeğimin..2. bebeğim ama ben çok heyecanlandım kalbinin pıt pıt attığını görünce..çok istiyorum bu bebeği artık..gerçekten Allah ın bir lutfu..1. bebeğimde ne kadar sancılı bi tedavi sürecinden geçmiştim ama bu bebeğime korunurken hamile kaldım çok ilginç..herşeye rağmen allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..tekrar teşekkür ederim canlarım :) :61:

hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..az önce dr dan geldim kalp atışlarını gördüm bebeğimin..2. bebeğim ama ben çok heyecanlandım kalbinin pıt pıt attığını görünce..çok istiyorum bu bebeği artık..gerçekten Allah ın bir lutfu..1. bebeğimde ne kadar sancılı bi tedavi sürecinden geçmiştim ama bu bebeğime korunurken hamile kaldım çok ilginç..herşeye rağmen allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..tekrar teşekkür ederim canlarım :) :61:

tekrar gozun aydin Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin:nazar:

merhaba arkadaşlar eskilerden beni hatırlayanlar vardır belkide..birinci bebeğime tedaviyle hamile kalabilmiştim..kızım bu ayın 20 sinde 2 yaşına girecek henüzve ben adetimin gecikmesiyle evde bi test yaptım tabiki önceden hamile kalamadığımı bildiğimden yoktur ama yinede içim rahatlasın diye testi yaptım...ve ne göreyimmmm o 2. çizgi beliriverdi..şoklardaydım ağlamaya basladım..istemiyorum ben diye söyledim eşime..eşim asla kürtaja izin vermeyeceğini söyledi..oturdum düşündüm kürtajın günahına zaten giremezdim de bi anlık şok onu bile düşündürmüştü bana..şimdi alıştım bu duruma.yarın dr a gidicem bakalım nedir durum birde dr dan öğreneyim..belkide test bozuktur diyorum kendi kendime :) eğer hamileysem gerçekten aralıkta doğum yapıcam..ilk doğumumu mayıs 2009 da yapmıştım sezeryanla.acaba yapabilir miyim yeniden doğum bu kadar az zaman arayla..merak ediyorum açıkcası....
Öncelikle hayırlı olsun canım ama yanlız değilsin senden daha vahim durumda olan ben varım ilk kızıma 1,5 sene tedaviden sonra hamile kaldım büyük kızım 4 yaşındaydı 2. kızıma 1 sene tedaviden sonra
hamile kaldım ve zaten tedavisiz olmuyo die bu ay pek dikkat etmedik şimdi küçüğüm 26 nisanda 1 yaşadı hiç beklemediğim bi anda kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim dr gittim kesemizi gördü kalp atışını görmek için 15 gün sonraya çağırdı çok şaşkınım ve çalışan anneyim kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum onun günahına giremem napacağımı bilmiyorum düşünmekten yoruldum

tiviti doktora bende sordum 2 kızımıda sezeryanla doğurdum bunla arasında pek zaman olmayacak 20 ay gibi bi problem olurmu 3. sezeryan açısından dedim olmayacağını söyledi yanlız düşük tehlikesine karşı progestan verdi.omega 3 balık yağı tableti bide ferrevit vitamin

ya tevafuk,sımdı konustum ablamla telde.. onun kızıda daha 1 bucuk yasında ..5 haftalık hamıleymıs.. kızda bende soktayız resmen .. :53:

Öncelikle hayırlı olsun canım ama yanlız değilsin senden daha vahim durumda olan ben varım ilk kızıma 1,5 sene tedaviden sonra hamile kaldım büyük kızım 4 yaşındaydı 2. kızıma 1 sene tedaviden sonra
hamile kaldım ve zaten tedavisiz olmuyo die bu ay pek dikkat etmedik şimdi küçüğüm 26 nisanda 1 yaşadı hiç beklemediğim bi anda kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim dr gittim kesemizi gördü kalp atışını görmek için 15 gün sonraya çağırdı çok şaşkınım ve çalışan anneyim kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum onun günahına giremem napacağımı bilmiyorum düşünmekten yoruldum

ah canım ahh senin 3. bebiş geliyo demek..bende ilk öğrendiğimde şoka girmiştim çünkü 2002 de evlendim 2009 da kızım doğdu kaç sene uğraştık falan buna ise korunurken hamile kalmak beni şoke etti yani...ama ben çok istiyorum bebeğimi doğurmayı..kalp atışlarını gördüm dün çok güzel bi duygu gerçekten...sen çalışıyormuşsun senin için zor olacak tabiki ama Allah ın bi lütfu onlar bize..şükretmeliyiz..benim kanımda çok düşük o yüzden dr bana gynoferon diye bi ilaç verdi...ne diyim rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin...

Böyle düşünmenize sevindim:).Allah hayırlısını versin sağlıkla kucağınıza alın inş.
Ablamın ilk 2 bebeği 13 ay aralı doğdu(Yani ablam yeniden hamile kaldığında 5-6 aylık elinde vardı bir bebeği).İkisi bir arada büyüdü.Hatta büyüğü 4 yaşındayken bir daha oldu bebekleri 3ü bir arada büyüdü.Ama şimdi kocaman oldular 2si evlendi ve 2 tane de torunu var:)

ne güzel işte beklenmeden gelmesi:) süpriz yapmış Allah tamamına erdirsin :nazar:

ne güzel işte maşallah
düşünsenize ilk çocuğunuzda yaşadığınız sıkıntıları çektiğiniz acıları
rabbim bunu kolaycacık vermiş mahal görmüş de
hayırlı olsun

Merhaba ben hatırlıyorum galiba seni denizlide yasıyordun eşin askerdi değilmi. Bende Denizliliyim.Benimde 1,5 yasında kızım var tedaviyle oldu nasılsa kendiliğinden olmuyor diye korunmadık ama 5 haftalık hamileyim şu anda aralarında 2 yıl 2 ay olacak.çok heycanlı cok mutluyum. Sende içini ferah tut bir hayır vardır bundada.

Merhaba ben hatırlıyorum galiba seni denizlide yasıyordun eşin askerdi değilmi. Bende Denizliliyim.Benimde 1,5 yasında kızım var tedaviyle oldu nasılsa kendiliğinden olmuyor diye korunmadık ama 5 haftalık hamileyim şu anda aralarında 2 yıl 2 ay olacak.çok heycanlı cok mutluyum. Sende içini ferah tut bir hayır vardır bundada.

maşallah, allah bağışlasın, sağlıkla kucağına almanı dilerim

Back
X