Bebeğim hergün kusuyor.

Derinkntlr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
4
2
1
35
Kizim 15 gunluk hergun gunluk olarak agiz dolusu kusuyor mesela dün besledikden sonra karni guruldadi yarim saatten sonra agiz dolusu kustu normalmi?bugunde yine besledikden sonra agiz dolusu kustu Allahtan hep gündüze denk geliyor gece kusmasindan korkuyorum.Anne sütüyle besliyorum.kustugundada fistirir sekilde ciktiyor burnundanda geliyor.yardim lutfen

Canim ilk aylarda kusmasi normal yani bazen az kusar bazende agiz dolusu kusar benim kizimda kusuyodu 3 aylik oldugunda kusmasi kesilmisti..

Ilk bebegimiz o yuzden korkuyorum kusmalarindan fazla emiyor hazmedemiyor diye dusunuyorum gazinida agizdan cikartamiyor ama gazsancimiz olmuyor cok sukur kendi kendine alttan cikartiyor hep oyle dogdu dogali yarim saat ugrasiyorum sivazliyorum cikatmiyor cani istediginde cikartiyor.

Ilk bebegimiz o yuzden korkuyorum kusmalarindan fazla emiyor hazmedemiyor diye dusunuyorum gazinida agizdan cikartamiyor ama gazsancimiz olmuyor cok sukur kendi kendine alttan cikartiyor hep oyle dogdu dogali yarim saat ugrasiyorum sivazliyorum cikatmiyor cani istediginde cikartiyor.
Evet kizlarda oyle oluyo genellikle ustten yiyip alttan patir patir saliyolar :)) benim de ilk cocugum ilk aylarda kusmasi oluyodu bazen fiskirir gibi kusuyodu dedigin gibi doydugunu anlamadigi icin fazlasini atiyodu bizimde hic gaz problemimiz olmadi canim o yuzden bebegini ilk zamanlar mumkun oldugunca yan yatirmaya ozen goster geceleride hep yan yatir bazen sagina bazen soluna hep yan yatsin kusarken ne olur ne olmaz yan yatarsa bogulma tehlikesi olmaz hastanede ebe bana oyle soylemisti yan yatir herzaman demisti sende oyle yap bende ilk zamanlar cok tedirgin oluyodum her dk uyanip nefes aliyomu diye kontrol ederdim :))

Hep yan yatiyoruz onlemimizi aliyoruz Allaha emanet Rabbim korusun butun bebeklerimizi cok teskkur ederim cevaplar icin.iyi aksamlar
Amin canim aynen onlemini al sen icini ferah tut gecicek zamanla biraz daha zaman gecince kusmalari hafifliyor korkma :) sanada iyi aksamlar..

bende ilk bebeğimde hep söylüyordum çok kusuyor diye,daha memedeyken başlıyordu kusmaya o kadar çok kusuyordu ki fışkırır tarzdaydı...sonra doktora götürdük reflü varmış meğer, doktorun verdiği ilacı kullanmıştık geçmişti sonra bence takip et ve bi göster yine de

Evet suanda takipdeyim doktoruna sordum kilo kaybi yoksa sorun yokdur dedi tabiki bu hafta kontrolle goturucem herseyi sorucam cok teskkurler..

Back
X