Bebek Beslenmesi Bebeğim Hiç Bişey Yemiyor:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Oğlum 1 yaşında.Dört gündür hasta yavrum çok öksürüyo ve hiç bişey yemiyo .Ateşi de vardı doktora götürdüm bunların hepsini söyledim ilaç verdi eve gönderdi yemek yememesinin normal olduğunu söyledi ama yavrum tam 3 kilo verdi 10 kilo şuanda dudağına hiç bişey değdirmiyor.Şuruplarını bile enjektörle veriyorum.Siz böyle durumlarla karşılaştınız mı?Ne yapacağımı bilemiyorum çalışan biriyim ama dişte çıkarıyo ..hiç ama iç bişey yemiyo çikolata cips şeker bile dudağına değdirdiğim anda ağlıyo kuzum ne yapıcam ben

Oğlum 1 yaşında.Dört gündür hasta yavrum çok öksürüyo ve hiç bişey yemiyo .Ateşi de vardı doktora götürdüm bunların hepsini söyledim ilaç verdi eve gönderdi yemek yememesinin normal olduğunu söyledi ama yavrum tam 3 kilo verdi 10 kilo şuanda dudağına hiç bişey değdirmiyor.Şuruplarını bile enjektörle veriyorum.Siz böyle durumlarla karşılaştınız mı?Ne yapacağımı bilemiyorum çalışan biriyim ama dişte çıkarıyo ..hiç ama iç bişey yemiyo çikolata cips şeker bile dudağına değdirdiğim anda ağlıyo kuzum ne yapıcam ben

puding yada yayla çorbası gibi hafif şeyleri denedinmi yada sevdiği şeyleri de mi istemiyor
aslında dr gerek görmedi mi acaba bi serum takviyesi falan yapsaydı

puding yada yayla çorbası gibi hafif şeyleri denedinmi yada sevdiği şeyleri de mi istemiyor
aslında dr gerek görmedi mi acaba bi serum takviyesi falan yapsaydı

hiç bişey canım neler yaptım dudağına bile değdittirmiyo serum verdiler kuzuma ama hiç iyi gelmedi az bişey eyse o bile yeter

canım benım gecmıs olsun. emzirıomusun önce onu sorayım?
doktor bogazına baktımı? benım kızımda 11 aylıkken meme emmeyı bırakmıstı. doktor bogazı ıltıhaplanmıs demıstı. o yuzden meme ememıyordu. hıc bısey yıyemıodu. sadece tarhana corbası ıcırebılmıstım bırazcık. 1 gun boyunca nerdeyse hıc bısey yemeden duruyodu, dişide cıkıyordu. bazen ac karnına agrı kesıcı ates dusurucu surup verdıgım bıle oldu. ağrısı gecsın dıye.
bı de baska bı doktora gotursen dicem.. serum ıyı gelmedı derken ne acıdan soyledın? hastalıgı mı tetıkledı daha cok?

canım benım gecmıs olsun. emzirıomusun önce onu sorayım?
doktor bogazına baktımı? benım kızımda 11 aylıkken meme emmeyı bırakmıstı. doktor bogazı ıltıhaplanmıs demıstı. o yuzden meme ememıyordu. hıc bısey yıyemıodu. sadece tarhana corbası ıcırebılmıstım bırazcık. 1 gun boyunca nerdeyse hıc bısey yemeden duruyodu, dişide cıkıyordu. bazen ac karnına agrı kesıcı ates dusurucu surup verdıgım bıle oldu. ağrısı gecsın dıye.
bı de baska bı doktora gotursen dicem.. serum ıyı gelmedı derken ne acıdan soyledın? hastalıgı mı tetıkledı daha cok?

emziriyodum canım ama artık ememiyo yavrum aç bunu biliyorum ..doktor boğazına baktı ama oğlum çok ağlıyo ve hiç bir yerine dokundurmuyo o yüzden hani tam bakamadı.bnm ki hiç bişey yemiyo neler yaptım neler var ya 4 gündür hiç bişey yemiyo hiç sadece şuruplar napıcm bilmiyorum :(serum verdi doktor gttiğimiz gün hiç faydası olmadı tetiklemişte olabilir ama bilemiyorum kafayı yemek üzereyim ya daha çok küçük rabbim onun acılarını bana versin çok kötüyüm çok

cok coook iyi anlıorum seni tatlım. bende oturup aglıodum gülceyle beraber. cok kötü oluyordum. bogazında sorun olabılır. emerken bogazı kasılıyor sonucta, e yemekler de bogazdan gecıyor. acıtıyor olabilir yuksek ıhtımal. bıberonla sut falan vermeyı denedınmı ya da sutunu sagıp kaşıkla falan?

cok coook iyi anlıorum seni tatlım. Bende oturup aglıodum gülceyle beraber. Cok kötü oluyordum. Bogazında sorun olabılır. Emerken bogazı kasılıyor sonucta, e yemekler de bogazdan gecıyor. Acıtıyor olabilir yuksek ıhtımal. Bıberonla sut falan vermeyı denedınmı ya da sutunu sagıp kaşıkla falan?

orta kulak iltihabı olmuş canım annem doktora götürmüş öole demiş doktor

canım üzülme benım oğölumda 2 hafta önce bronşit olmştu 4-5 gün boyunca hiçbirşey yemedi aç karnına içirmek zorunda kalıyordum ilaçlarını.

senin yavrunda şu anda hasta olduğu için iştahsız.iyileşince iştahıda düzelecek.

sana tavsiyem sevdiği şeyleri önüne koy muz, meyveli yoğurt kendın muhallebı veya pudıng yap belkı yer, sevdii çorbayı çeşitlice önüne koy belkı bırını yemek ıster.

bende sırf dökeceğimi bile bile herşeyi yapmıştım birazcık muz yemışti sadece.

ama sevdiği şeyden tiksinmemesi içinde çok ısrar etmedim.çünkü bizlerde hastalandığımızda iştahsız oluyoruz değilmi?

insan kahroluyor çok iyi biliyorum ama geçecek inşallah, üzülmeyin.

acil şifalar.

Son düzenleme:
canım üzülme benım oğölumda 2 hafta önce bronşit olmştu 4-5 gün boyunca hiçbirşey yemedi aç karnına içirmek zorunda kalıyordum ilaçlarını.

senin yavrunda şu anda hasta olduğu için iştahsız.iyileşince iştahıda düzelecek.

sana tavsiyem sevdiği şeyleri önüne koy muz, meyveli yoğurt kendın muhallebı veya pudıng yap belkı yer, sevdii çorbayı çeşitlice önüne koy belkı bırını yemek ıster.

bende sırf dökeceğimi bile bile herşeyi yapmıştım birazcık muz yemışti sadece.

ama sevdiği şeyden tiksinmemesi içinde çok ısrar etmedim.çünkü bizlerde hastalandığımızda iştahsız oluyoruz değilmi?

insan kahroluyor çok iyi biliyorum ama geçecek inşallah, üzülmeyin.

acil şifalar.

orta kulak iltihabı olmuş canım hiç aklıma gelmemişti kaç gündür bide çalışıyorum annem götürmüş aslında bütün belirtileri varmışta oğlumda ben bilmiyomuşum canım

orta kulak iltihabı olmuş canım hiç aklıma gelmemişti kaç gündür bide çalışıyorum annem götürmüş aslında bütün belirtileri varmışta oğlumda ben bilmiyomuşum canım

çok geçmiş olsun canım çok zor orta kulak iltihabı çok sancı yapar
kulağı ağrır zaten çok küçük nasıln dayansın yavrun:19:

çok geçmiş olsun canım çok zor orta kulak iltihabı çok sancı yapar
kulağı ağrır zaten çok küçük nasıln dayansın yavrun:19:

off bilmiyorum cnm nasıl geçecek inan ondan çok benm canım acıyo bi an önce eve gidip onu görmek istiyorum kuzumu ..
anne olmak ne zormuş o hastalandıkça daha iyi anlıyorum bunu :50::25:

gecmis olsun allah sifa versin insallah
cocuklarin hasta zamanlarinda istahsizliklari olabiliyor uzulmeyin
ama ortakulak iltihabi varsa ihmal etmeyin hemen tedavisine baslayin

gecmis olsun allah sifa versin insallah
cocuklarin hasta zamanlarinda istahsizliklari olabiliyor uzulmeyin
ama ortakulak iltihabi varsa ihmal etmeyin hemen tedavisine baslayin

doktora götürdük canım iğne ve serum vermiş burnundan veriyoruz ama hala değişen bişey yok gerçi daha 1 iğne vuruldu ama

Back
X