Bebegim,hic durmuyor

pleasentnes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
5
0
1
Ankara
Merhaba arkadaslar 1 bucuk aylik kizim var ve tok plmasina ragmen surekli emmek istiyor kontrollerde gelidisi cok iyi 10 dk zor diruyor emzikte tutmuyor surrkli emmek istiyor ne yapmm lazim lutfen yardimci olabilirmisiniz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar 1 bucuk aylik kizim var ve tok plmasina ragmen surekli emmek istiyor kontrollerde gelidisi cok iyi 10 dk zor diruyor emzikte tutmuyor surrkli emmek istiyor ne yapmm lazim lutfen yardimci olabilirmisiniz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlk aylarda benim bebeğimde sürekli emmek istiyordu ve asla emzik biberon vs almadı şimdi 3,5 aylık olduk normale döndü.Gerektiği düzeyde yiyor bazen korkunca yada aşı olunca vs sürekli emme isteği geliyor ama ertesi güne geçiyor.Fazlasını kusuyor zaten...Şimdi tam olarak gücü yok çekemiyor iştahlıda demek ki ondan oluyor tabi kilo alımı normalse yoksa sütün yetmiyor olabilir yani karnı doymuyor olabilir.

Son düzenleme:
doym kilo alimida dusuk olur diye dusunuyorum siz surekli emmek istedikce emzirdinizmi.. Ben.zorda olsa yarim saat oyalayip tekrar emziriyorum sizce istedigi icin surekli emzirmelimiyim bu surek gecmez diye cok endiseleniyorum evde yalnizim cok zorlaniyorum

Back
X