canım süt dediğin devam sütümü yoksa normal inek sütümü
benim kızımda hep iştahsızdı ama ben bir hata yaptıım
ve yaşı dolmadan inek sütü vermeye başladım oda iştahını kesti
şimdi 2 yaşında hala zorla yiyen bir çocuk sizinki diş sıkıntısıda olabilir
kolay gelsin benim oğlum bir yaşında ve yedi aylıkken başlayan yeme problemimiz hızla devam ediyor
büyük ihtimal diş problemi var tıpkı benim oğlum da böyle oldu ve dişleri tam yaşında çıktı ben çözümü o oyun oynarken kaşığı hiç göstermeden arkasından ağzına vermekte buldum evde elimde kaşıkla geziyorum birde minadex diye bir balık yağı veriyorum
seni çok iyi anlıyorum sabırla devam et etrafındakiler çok üzüyor insanı kulak asmadan devam et dişleri çıkınca rahatlarsın inşallah haa birde bize doktor demir iğnesi verdi oda dişin kolay çıkmasını sağlıyormuş biz bir tane verdik hemen çıktı
çok kolay gelsin
Herkese selam! 7 aylık bir kızım var ve yaklaşık 2 aydır hat safhada bir iştahsızlık söz konusu ama son 2 haftadır artık ne süt içmek istiyor ne de kaşıkla bişeyler yemekbütün gün aç aç oturuyor, biberonla sütün geldiğini gördüğü anda huzursuzlanıyor.. kaşıkla birşeyler yedirmek istediğimde ise ağzını sıkı sıkı kapatıyor... bütün tahlilleri yaptırdık, idrar , kan hiçbirşey çıkmadı... normalde de hareketli bir bebek ama son iki haftayı çok zor geçirdik.. bütün gün belki acıkınca yer diye bekliyorum 8-9 saat geçtikten sonra uyuyunca uykusunda sütünü içiriyorum...
bana yardımcı olabilecek herkese çok minnettar olurum...
not: dişlerimiz de henüz yok, yani diş problemi de değil...
kızlar benim kızımda yemiyordu şu havuç tohumunnu kk da okumuştum dün aldım yaptım inanınki iştahı açıldı bende burdan okudum ama hala içimde bir korku var ya yanlış yapıyorsam internettten bulduğum bu yöntem yanlışsa diye yarın doktoru arayı soracağım ne yapacağımı şaşırdım her gören çok zayıf diyor bunalıma girdim yemin ederim...
bebeğin ne kadarlık canım?benimkinde iştahsızlık hat safhada.eskiden 2-3 öğün yerdi şimdi 1 öğün zor yiyor?havuç tohumunu nasılyaptın?[/
canım havuç tohumu 2 3 yaşından büyük çoçuklar içinmiş bende daha içirmiycem yazılanlardan etkilenmiştim yani yapmamalıymışız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?