Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğlum 4 yaşında yemek yemediği için çok agladım çok ama şimdi çok iyi.Bol anne sütü verdim.mutlaka yemek saatleri belirle ısrarcı olma sakın peşinden koşma.farklı markalar 2yıl vitamin verdim. boyu uzuyorsa kiloyu dert etme .oğlum kilolu degil ama boyu uzun .
bu başlığa yazdığım yazıları birde size tavsiye edeceğim kitabı okuduktan sonra okudum ve panik halime çok güldüm arkadaşlar
şu an keeeşke hamileyken okusaydım dediğim bir kitap edindim ve okuyorum bebek beslenmesi konusunda emzirmeden ek gıdaya geçişe kadar aklıma takılan yaşadığım tüm sorularımın cevabını buldum aaaaah daha erken okusaydım dedim ama hiç geç değil en azından bebeğimdeki iştahsızlığı -ki bir hastalık yoksa buna iştahsızlıkk denemezmiş kendi ihtiyacı kadar olanı alırmış bebeklerimiz- daha sakin mantıklı rahat bilinçli olarak karşılıyrom
bebeğim 11buck aylık 1 yaşa yakın yemek yeme isteğinde azalma normalmiş ve beeeen boşu boşunA bundan önceki aylarda (7,8,9,10) çorba 1 kaşık alıyo yogurt ancak 1,2 kaşık sadece anne sütü diye boş yere kendimi paralamışım daha neler neler....
bir çok anne blogunda da tavsiye edildiğini gördüm Mutlaka okuyun derim:
"Çocuğum yemek Yemiyor" Yazar:Carlos Gonzales (çocuk doktoruymuş kendisi)
canim kesinlikke ama kesinlikle uzulme. senin yasadiklarini bende yasadim insan mahvoluyor. istahsizliginin sebebi jesinlikle dis cikariyor olmasidir. daha disinin cikmadigini soyluyosun dis cikarirken boyle istahsiz olup hicbisey yemiyolar. normal degilmi sence bi dusun damaklari agriyor ve aciyor hicbisey yiyebilir mi ki??Herkese selam! 7 aylık bir kızım var ve yaklaşık 2 aydır hat safhada bir iştahsızlık söz konusu ama son 2 haftadır artık ne süt içmek istiyor ne de kaşıkla bişeyler yemekbütün gün aç aç oturuyor, biberonla sütün geldiğini gördüğü anda huzursuzlanıyor.. kaşıkla birşeyler yedirmek istediğimde ise ağzını sıkı sıkı kapatıyor... bütün tahlilleri yaptırdık, idrar , kan hiçbirşey çıkmadı... normalde de hareketli bir bebek ama son iki haftayı çok zor geçirdik.. bütün gün belki acıkınca yer diye bekliyorum 8-9 saat geçtikten sonra uyuyunca uykusunda sütünü içiriyorum...
bana yardımcı olabilecek herkese çok minnettar olurum...
not: dişlerimiz de henüz yok, yani diş problemi de değil...