- 31 Temmuz 2015
- 166
- 212
- 34
Arkadaşlat biri bana yol göstersin.Avicennada leyla Doktora her ay kontrole gidiyodum.çocukta hiç bi sorun yoktu.son kontrole gittim çocuk çok kilo almış haziranın 8inde gel normal doğum yapacaksın dedi.çocuk 3 kilo 750 gram.8 haziranda gittim hastaneye sancı yok bi şey yok suyum da gelmedi.bunlar bana suni sancı verdi 9.30 da.ağrılarım sıkıştı ve 11i 10 geçe doğum başladı ne kadar ıkınsamda bebek gelmedi.doktorda elini içeri sokup bebeğin sol omzundan tutup çevirmiş yine gelmeyince bu kez Vakumla çekip almış bebeği.sol omzundan tutup çevirdiği için bebeğin koltukaltındaki sinirler ezilmiş ve bu yüzden bebek sol elini oynatamıyo.doğum yaptıran doktor dediki elimi sokup çevirmeseydim nefessizlikten ölecekti diyo.ama ben çocuğu kolu için 4 5 tane doktora götürdüm hepside bunun doktorun hatası olduğunu doğum zor çocuk kilolu olduğu için doğum başlamış olsa bile sezeryana alabilirdi diyolar.yani anladın sapasağlam çocuğu hareketsiz bi kolla bize geri verdi.bi haftada solunum yetmezliği var dedi küvezde yatırdı ilk hafta ne Bebeğimi kucağıma alabildim nede doğumumdan bi şey anladım.ne yapılabilir tazminat davası açmak istiyorum hastaneye de doktorada çocuğu doktor doktor gezdiriyorum kendimi zaten geçtim kızım almira da perişan oldu yollarda.
Maddi manevi çöktüm sağlıklı bi kafa kalmadı artık bende.peki neden gerizekalı bi doktor yüzünden.bunun bedelini ödetmek istiyorum ona Çok üzülüyorum KK61:
Maddi manevi çöktüm sağlıklı bi kafa kalmadı artık bende.peki neden gerizekalı bi doktor yüzünden.bunun bedelini ödetmek istiyorum ona Çok üzülüyorum KK61:
Son düzenleyen: Moderatör: