Bende awent kullandım her ürünümü çok memnun kaldım diğer şeylerimi hepi chıcconun aldım . Oyuncaklarının chıcco ve fısherprıce olmasına özen gösterdim ilk başlarda... Şimdi pazardan alınan ucuz bir kamyonu var sadece onunla oynuyor 😄😄 yanlız oğlum alerjik bünyeye sahip o yüzden krem bez şampuana çok dikkat ediyorum. Mustela aldım alerji yaptı onu bırakıp biodermanın bebek ürünlerini aldım şampuanından pişik kremine kadar. Sadece eczanelerde satılıyor bi bakıp al istersen. Mustela ve bıoderma öneriyorum. Bez olarak prima ve primanın ıslak mendilini kullanıyorum. Yanlız yeni doğduğunda sadece pamuk ve su kullandım hatta e bebekte baby me marka ıslak pamuk mendillerden koli koli aldım. Bir kolisinde 12 tane var 20 liraya almıştım. Devam sütü mamalar falan hep aptamil kullandım arada birde hipp kavanoz mamalarından verdim. Kıyafet markasına gelince... Çokta önemli olmadığını anladım. Her şeyini ilk önce chıccodan mothercare den akan ben şimdi bebeğim 10 aylık çatır çatır h&m waikiki c&a benetton kanz panço gs store giyiyor. Hatta çoğu kıyafetimiz waikiki diyebilirim çünkü çok çok çok hızlı büyüyorlar. 😉😉 kıyafete Bayram seyran düğün dernek toplantı özel gezmeler hariç para dökmemeyi öğrendim. Bebek arabası chıcco lıteway aldım... Bambu beşik almak gibi bir hata yaptım ve 3 ay sonra park yatağa geçtim. Park yatak çok kullanışlı çünkü hem düşmüyor orda oynuyor ve tatil zamanı toplayıp yanımızda götürebiliyoruz o yerini yadıgamamış oluyor. Onuda graco marka aldım. Oda takımı ilk başta almadığıma çok çok pişmanım eşyaları heryerde çünkü... Bu kadar umarım hayırsıyla bebeğini kucağına alırsın çok çok güzel bir duygu... ☺️☺️ sevgilerimle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi