normaalde olsa kacamaz elımden de bebegım ıcın dayanırım herhaldeulaşamayacağın bir kumbara olsun. teneke veya sabır kumbaralarında. ulaşmanız için ya kesmeniz ya da kırmanız gerek. bunu da yapmazsınız sanırım
bebeğiniz hayırlı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normaalde olsa kacamaz elımden de bebegım ıcın dayanırım herhaldeulaşamayacağın bir kumbara olsun. teneke veya sabır kumbaralarında. ulaşmanız için ya kesmeniz ya da kırmanız gerek. bunu da yapmazsınız sanırım
bebeğiniz hayırlı olsun![]()
20-30 tl ye bebeğe ne alacaksınız ki?kızlar merhaba.
hamileyim ve bıraz para bırıktırmek istiyorum ama ne zaman cüzdanımda bozuk para olmasa kumbaradan alıyorum yani biriktiremıyorum.
sorum şu : biriktirdiklerim 20- 30 lira olunca direk gidip bebeğime bişeyler mi alsam ki cok erken dıye almasam mı dıyorumya da napsam ben bu bırıktırdığım bozuk paraları ? yanı pek net bı soruda olmadı ama umarım anlatabılmısımdır.
not: bebeğimin doğumuna yakaın ya da dogduktan sonra kullanmak ıstıyorum parayı yanı cok uzun süreli değil bırıkım.
şimdi doğru dıyorsun da borçlerımız var kumbaraya 50-100 lıra atcak kadar durumumuz ıyı değil şu anKumbarada çok güzel para biriktiririm..
Size tavsiyem açılmayan metal kumralardan alın.. Tahtakalede 5 tl..
Öncelikle bozuk para birikirmeyin bana hiç mantıklı gelmiyor..
Hem uzun vadede çok az birikiyor hemde bozuk para orda dururken yüz tl bozdurmak istemediğin için geri alıyorsun..
Ben hep kağıt para atarım..
Ve üç aylık periyotlarla açar içindekini bebeğim için harcarım..
1000 tlye kadar birikiyor eğer açmazsan ve para atarsan..
Eşim maaşını aldığı zaman hemen 100 tl atar.. Bende ara ara 10, 20,50 ne bılursam..
İçindekini sayamadığım için üç ay sonunda sürpriz oluyor hoşuma gidiyor :)
Size tavsiyem bebeğiniz doğana kadar açmayın ve 5 tl ve üzeri atın.. Açtığınızda nasıl biriktiğine inanamayacaksın
ekonomi-finans-borsa topiklerine takılın. gayet de motive olursunuz.normaalde olsa kacamaz elımden de bebegım ıcın dayanırım herhalde![]()
zıbınlarını bıberon emzik yelek ağız bezı ufat tefek seyler20-30 tl ye bebeğe ne alacaksınız ki?
hadi ya baakyımekonomi-finans-borsa topiklerine takılın. gayet de motive olursunuz.![]()
süper topikler var. okudukça aaa o kumbara cıssss der ellemezsin inan. biriktirdikçe de biriktirmek istersin. tasarruf yöntemleri vs. gerçekten azimliysen topikleri hatmedersin.hadi ya baakyım![]()
ay cok heveslendım bı ansüper topikler var. okudukça aaa o kumbara cıssss der ellemezsin inan. biriktirdikçe de biriktirmek istersin. tasarruf yöntemleri vs. gerçekten azimliysen topikleri hatmedersin.![]()
şimdi doğru dıyorsun da borçlerımız var kumbaraya 50-100 lıra atcak kadar durumumuz ıyı değil şu anben bozukları toplayım dıyorum hiç yoktan ıyı dıye canım
5-10 olabılır aslında ama hergun 2 lıra atmak varken haftada 5-10 lıra atsam pek bısey farketmez.50-100 şart değil ki 5-10 atın.. Ben bozuk parada biriktirdim hem zor oluyor hemde çok az birikiyor..
İlla bozuk birikirnek istiyorsanız o zaman açılmayacak kumbara alın doğuma takın açın ki bi işinizi görsün..
bende cinsiyet tahmını soruyorum bılemeyenler 10 lıra atcak kumbaraya bellı oluncabozuk para kumbaramı evin girişine koy. ama açılmayanlardan olsun. geleni geçeni soy gitsin. ben öyle yapıyorum.![]()
kızlar merhaba.
hamileyim ve bıraz para bırıktırmek istiyorum ama ne zaman cüzdanımda bozuk para olmasa kumbaradan alıyorum yani biriktiremıyorum.
sorum şu : biriktirdiklerim 20- 30 lira olunca direk gidip bebeğime bişeyler mi alsam ki cok erken dıye almasam mı dıyorumya da napsam ben bu bırıktırdığım bozuk paraları ? yanı pek net bı soruda olmadı ama umarım anlatabılmısımdır.
not: bebeğimin doğumuna yakaın ya da dogduktan sonra kullanmak ıstıyorum parayı yanı cok uzun süreli değil bırıkım.
bebeğim doğdugunda cok ısıme yarıcak tesekkur ederımBen de yavrularıma kumbaraDA niriktiriyorum ,elime geçen bozuk parayı içine atıp 3 ayda bir ne çıkarsa az veya çok onların adına bankada hesap açtım orada biriktiriyorum.Sevgili anneciğimin fikriydi belki bu fikir işinize yarayabilir.....