- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
- Konu Sahibi OrganikParasetamoL
-
Kız neden bütün eski konuları hortlatıyorsun?BİZ DE 32 HAFTAMIZDAYIZ
AMA DOKTOR TEYZEMİZ 30 DİYOR
ÖLÜYÜ ANMAK İYİDİR HAYATIMKız neden bütün eski konuları hortlatıyorsun?
Kadıncağız taaa eylülde yazmış çoktan doğurmuşturÖLÜYÜ ANMAK İYİDİR HAYATIM
AYYYYY HORTLAK FİLAN. KORKUTMA BENİ. ZATEN TEKİM BAK KALPTEN GİDERİM HA
SEN BÖYLE BENİ KORKUT BEN DE DOĞURACAM :))Kadıncağız taaa eylülde yazmış çoktan doğurmuştur
Korkma bacım , survivor aç izle ayaklarını uzat ohhh miis gibi. Kocan nerde kiSEN BÖYLE BENİ KORKUT BEN DE DOĞURACAM :))
BU ARADA SİNİR ETTİM GALİBAKorkma bacım , survivor aç izle ayaklarını uzat ohhh miis gibi. Kocan nerde ki
Tez zamanda kavuşursun inşallah kocanaBU ARADA SİNİR ETTİM GALİBA
EVDE CAN SIKINTISI BURDA DOLANIYORUM İŞTE
KOCAM AİLEVİ ŞEYLER İÇİN SAMSUNDA ANNE BABASININ EVİNE GİTTİ. BEN GİDEMEDİM. MALUM DURUM...
EE SENDE VAR MI BİŞEYLER
SİTEDEYİM VE MEGAFONLA GÜVENLİĞİ ARADIĞIM ANDA AMBULANS YARIM SAATE EN GEÇ GELİR :)Tez zamanda kavuşursun inşallah kocanaAma seni yalnız bırakmamalı bugunlerde yahu Allah korusun acil bi durum olsa
Bende işteyim canım dükkanı kapamayı bekliyoruz eşimle saat 10 da
Kız bende sitedeyim de olsun yani hadi arayamayacak durumun olsaSİTEDEYİM VE MEGAFONLA GÜVENLİĞİ ARADIĞIM ANDA AMBULANS YARIM SAATE EN GEÇ GELİR :)
EVET CANIM İSTANBUL BEYLİKDÜZÜKız bende sitedeyim de olsun yani hadi arayamayacak durumun olsaistanbuldamısın sen
İnnovia evlerindesindir o zaman dimi? Bende beylikdüzü çok istedim ama uzak geldiEVET CANIM İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ
YOK TATLIM N TOWERSİnnovia evlerindesindir o zaman dimi? Bende beylikdüzü çok istedim ama uzak geldi
Biz innovia yı düşünüyorduk ama çok uzak geldi halkalıda kaldık ağaoğlundayız beylikdüzü çok güzel korkulur mu hiçY
YOK TATLIM N TOWERS
BEBEK VAR DEĞİL Mİ SENDEBiz innovia yı düşünüyorduk ama çok uzak geldi halkalıda kaldık ağaoğlundayız beylikdüzü çok güzel korkulur mu hiçkonuyu da işgal ettik nerden nereye geldim iş sıkıntısı başıma vurdu iki sohbet edeyim dedim kusura bakma
var 33+4 haftalığızBEBEK VAR DEĞİL Mİ SENDE
SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHV
var 33+4 haftalığız
Kendi işimden ayrıldım evde durdum bi kaç gün sonra kafayı yedim eşimle geliyorum işe evde hiiç geçmiyor zamanSAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
ŞANSLISIN. ÇALŞIRKEN ZAMAN ÇABUK GEÇİYO
EVDE HİÇ ZAMAN GEÇMİYOR
Bİ DE BENİ DÜŞÜNKendi işimden ayrıldım evde durdum bi kaç gün sonra kafayı yedim eşimle geliyorum işe evde hiiç geçmiyor zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?