bebeğim iki hafta geriden geliyor

OrganikParasetamoL

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
1.723
4.020
358
Iyi gunler benim bebeğim basindan beri iki hafta geriden geliyor. Doktorum gec yerlestigini soylemisti. Yani sata gore 32 haftalik olmasi gerekirken usg de 30 haftalik çıkıyor. Kafasi 32 haftalik. Doktorum sata göre bebeği alacagini söyledi. Gelisimine göre almasi gerek miyor mu. Doktoru mu degistirsem acaba?

Korkma bacım , survivor aç izle ayaklarını uzat ohhh miis gibi. Kocan nerde ki
BU ARADA SİNİR ETTİM GALİBA
EVDE CAN SIKINTISI BURDA DOLANIYORUM İŞTE
KOCAM AİLEVİ ŞEYLER İÇİN SAMSUNDA ANNE BABASININ EVİNE GİTTİ. BEN GİDEMEDİM. MALUM DURUM...

EE SENDE VAR MI BİŞEYLER

BU ARADA SİNİR ETTİM GALİBA
EVDE CAN SIKINTISI BURDA DOLANIYORUM İŞTE
KOCAM AİLEVİ ŞEYLER İÇİN SAMSUNDA ANNE BABASININ EVİNE GİTTİ. BEN GİDEMEDİM. MALUM DURUM...

EE SENDE VAR MI BİŞEYLER
Tez zamanda kavuşursun inşallah kocana Ama seni yalnız bırakmamalı bugunlerde yahu Allah korusun acil bi durum olsa
Bende işteyim canım dükkanı kapamayı bekliyoruz eşimle saat 10 da

Tez zamanda kavuşursun inşallah kocana Ama seni yalnız bırakmamalı bugunlerde yahu Allah korusun acil bi durum olsa
Bende işteyim canım dükkanı kapamayı bekliyoruz eşimle saat 10 da
SİTEDEYİM VE MEGAFONLA GÜVENLİĞİ ARADIĞIM ANDA AMBULANS YARIM SAATE EN GEÇ GELİR :)

Y

YOK TATLIM N TOWERS
Biz innovia yı düşünüyorduk ama çok uzak geldi halkalıda kaldık ağaoğlundayız beylikdüzü çok güzel korkulur mu hiç konuyu da işgal ettik nerden nereye geldim iş sıkıntısı başıma vurdu iki sohbet edeyim dedim kusura bakma

SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
ŞANSLISIN. ÇALŞIRKEN ZAMAN ÇABUK GEÇİYO
EVDE HİÇ ZAMAN GEÇMİYOR
Kendi işimden ayrıldım evde durdum bi kaç gün sonra kafayı yedim eşimle geliyorum işe evde hiiç geçmiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…