Bebegim in rahim kenarına yerleşmesi, yardım edin..

selma rumuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
1.103
293
73
31
Merhaba hanımlar..5 +2günlük doktoruma gittim..alttan ultrason ile keseyi gördük görmesin çok şükür ama bebek kenara yerleşmiş dedi, gel haftaya bakalım içe doğru yerleşecek mi dedi..başına böyle bir olay gelen var mı zaten bebeği göremedim sadece kese gördüm...bakın ultrason resmin de bu şekilde...cevaplarınızı bekliyorum hanımlar..

Eklentiler

• IMG-20190613-WA0000.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 351

Canım bol bol dinlenmen lazım ve düşük olmaması için progestan kullanmalısın. Benimde öyleydi 15.haftaya kadar yavaş yavaş büyüdükçe yerleşiyor. Şuan 23 haftalığız herşey yolunda çok şükür

Gerçekten mi söylüyorsun seninde böyle miydi canım ultrason görüntündd..Allâh aşkına yemin ederim ömrüm den ömür gidiyo daha 5gün varr doktora gitmeme..sana ne demişti doktor canım var mı ultrason görüntün

Benim rahim ağzı uzunluğum kısaydı ve bebek olması gereknden aşağıdaydı. Progestan hap ve iğne verdi ilişkiyi yasakladı 4.aya kadar progestan kullandım canım. Resim bulursam atarım

Benim rahim ağzı uzunluğum kısaydı ve bebek olması gereknden aşağıdaydı. Progestan hap ve iğne verdi ilişkiyi yasakladı 4.aya kadar progestan kullandım canım. Resim bulursam atarım
Hımm anladım canım seninki biraz daha farklı sanırım..benim ki yukarda imiş üst kenarda dedi..düşük riski var demedi sadece haftaya bakalım iç e doğru mu dönecek dedi..açıkçası çok korkuyorum..kimseye de bulamadım benimki gibi, kormual gebelik var tüplere yakın oda değil rahim ağızına da yakıy değil sadece kenarda dedi kuzum ya..inşaallah yerini bulur kuzum çok korkuyorum inan ki..resimde de göründüğü gibi rahim ortasında değil de köşe de duruyo..bununla ilgili çok araştırdım ama inan hiçbirşey bulamadım..genelde bulduklarım benimkinden biraz daha ağır olanlar..kanama eşlik edenler..bilmiyorum canım 2gündür olup olup diriliyortm sanki düşünmekten kendimi alamıyorum hayır bir de ya diğer tarafa doğru giderse dedim doktorum birşey demedi..

Kalbini ferah tut kendini de bebeğinide strese sokma canım. Hayırlıysa o yerini bulur.

Kalbini ferah tut kendini de bebeğinide strese sokma canım. Hayırlıysa o yerini bulur.
Bulur demi canım ya çok da kötü bir durumda değilim demi öyle olsa doktorum söylerdi ya sadece kenarda haftaya gel kontrol edelim dedi sadece bu arada haftaya 6hafta 2günlük oluyo bebişg görebilir mizjm sence

Bulur demi canım ya çok da kötü bir durumda değilim demi öyle olsa doktorum söylerdi ya sadece kenarda haftaya gel kontrol edelim dedi sadece bu arada haftaya 6hafta 2günlük oluyo bebişg görebilir mizjm sence

Görürsün canım pirinç tanesi gibi mini minnacık bu doktorlarda bir laf atıyor ortaya açıklama bilgilendirme yok. Sonra insam felaket senaryoları yazıyor. Hem doktorun seni tatmin etmediyse hemen başka bir doktora git. İnsanın kafası rahat olacak önce

Kuzum aslında doktorum çok iyi kötüyü düşünme dedi beni üzmemek için gerisini getirmek istemedi...ama işte insan içi içi yiyo ne zamandır adam akıllı mutlu olamıyorum varya böyle gülerken aklıma geliyo içim eriyo

Merhaba bende kornual gebelik yaşıyorum sonuçunuz ne oldu acaba aradan zaman geçmiş ama olsun umut olalım birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…