- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
yorum yaparken öznle yapacaksınız kırmadan ona göre yorum alacaksınız siz kimsiniz benim anneliğimi sorguluyorsunuz.burda istenenle verilen cvplar farklı.buyrun siz gidin istrdignz hastaneye benim evime geldi dr cok şükür korkulacak bir durum değilmiş.lütfen yorum yapmayın benim doğrum bu siz doprunuzu kendinize saklayınHepimiz bilincliyiz canım emin ol.benimde 2 çocuğum var.biri henüz 12 aylık. Bu evrelerden yeni geçtik. Evet bende mümkün olduğunca hastahaneye gitmiyorum çocuklarla. Ama bu durum bence çok ciddiydi. Ve siz okadar farkında görünmüyordunuz. Bizlerde uyarmak istedik.sizin bilinçli haliniz bize yeterli görünmedi. Özel hastahaneye goturebilirdiniz.orada bu kadar büyük tehlike yok.aşıları için gitmiyormusunuz sonuçta? Siz bize burda yapılan yorumlara cahil bilinçsiz demiş,dikkate almadiginizi soylemissiniz. Geçen hafta burada bir konu okudum.çok üzüldüm etkilendim. Bebek 10 aylıkmis ve ıshalin 3. Gününde ailesi onu kaybetmiş. Çok ağladım. Zor bi durum.bir çok kişi biliyordur bu konuyu.çin de yaşayan Türk bir bayan. Sizi korkuyla uyardık. Siz saygisizca yanıtlar verdiniz.biraz daha bilinclenin ozaman. Çünkü rota virüs aşısını bile yaptirmamissiniz ki bu çok önemli. Sizin İlginizi hepimiz anladık. Yormayın kendinizi.
İşte burada bazılarına yorum yapmayacaksin.cahillik başka bişey.hala anlattığım şeyden cikardiklarinizla kendi capinizda hakaret etmeye çalışıyorsunuz. Sizi anladım ben.cevap vermeye dahi tenezzül etmeyeceğim. Şimdi buyrun arkamdan atıp tutun çok bilinçli! Bayaaaanyorum yaparken öznle yapacaksınız kırmadan ona göre yorum alacaksınız siz kimsiniz benim anneliğimi sorguluyorsunuz.burda istenenle verilen cvplar farklı.buyrun siz gidin istrdignz hastaneye benim evime geldi dr cok şükür korkulacak bir durum değilmiş.lütfen yorum yapmayın benim doğrum bu siz doprunuzu kendinize saklayın
farkındamsınız bilemiyorum ama benim sordgumla aldıgım cvp arasındaki farklılıkları ben hastaneye git diyenlerede uyaranlarda teşekkür ediyorum basım üstüne insanlar uyarsını yapacak saolsunlar. ben sorumsuzca yorum yapıp cözüm sunmayanlara kızıyorum.kaldıki bilinçli olup olmadıgımı sizin fikrinizle sorgulayacak kadar bilinçsiz değilim.inanın derdim bu değil.ben sordugumun ve ciddiye alacaklarımın cvbına bakarım .
hakkaten cok bossunuz ya yazmassanız bende sevinirim bana yardımcı olabileceğinizi düşünmüyorum amacınız hatsizce konusmak.cahillik cümlelerle bile anlaşılıyor inanın yorumuna cahil yazan birinden fayda beklemek güç.İşte burada bazılarına yorum yapmayacaksin.cahillik başka bişey.hala anlattığım şeyden cikardiklarinizla kendi capinizda hakaret etmeye çalışıyorsunuz. Sizi anladım ben.cevap vermeye dahi tenezzül etmeyeceğim. Şimdi buyrun arkamdan atıp tutun çok bilinçli! Bayaaaan
farkındamsınız bilemiyorum ama benim sordgumla aldıgım cvp arasındaki farklılıkları ben hastaneye git diyenlerede uyaranlarda teşekkür ediyorum basım üstüne insanlar uyarsını yapacak saolsunlar. ben sorumsuzca yorum yapıp cözüm sunmayanlara kızıyorum.kaldıki bilinçli olup olmadıgımı sizin fikrinizle sorgulayacak kadar bilinçsiz değilim.inanın derdim bu değil.ben sordugumun ve ciddiye alacaklarımın cvbına bakarım .
gercekten lütfen ya ben derdime yardımcı olabilmek için sadece kullananalardan hangi mamayı kullandılar diye tavsiye istedim.hakarete varan heleki anneliğime laf edici hiç bir yoruma taviz vermem.ben anneysem panikle iş yapamam önünü sonunu düşünmeliyim.üzgün bir insana kibarca konusmak yerine kötü bir uslupla konusanlar oldukça heleki bilmeden yazık diyorum.benim tercihim kibar bir dil kullanmak kullanmayanlarında ahlakına baglıyorum.ishalin dercelerini çok iyi bildiğim için aniden dr gitmeyi bu tehlikeli zamanda tercih etnedim acil oldugunu düşünsem çözüm aramaz giderdim zaten.ayrıca saolun ya bebeğe ilk 6ay su verilmemelimi sadece anne sütümü alacakmış bebek bilmiyordum cok bilgilisiniz aydınlandım drlardan bile çok şey biliyorsunuz.bilmediğiniz çok şey var hanfendi eger değilseniz anne olursanız bebeğinizde sizi ememesse ozaman ne verileceğini daha iyi öğrenebirsiniz.lütfen uzatmayın benim akıl verici kibar cözüm odaklı yorumlara ihtiyacım vardı aldım.Ve de kibirlisin ,burda ki cogu insan sana yardimci olmus yorumlari okudum isine geleni begenip begenmedigine de laf söyleyemezsin burasi herkesin yorum yapabilecegi bir platform
1.ishal tehlikelidir
2.bebeklere su verilmez (6 aydan evvel)
3.hastane enfeksiyonu var evet ,ama su durum ilerleseydi hastane enfeksiyonundan daha tehlikeli olurdu
Birsey cikmamis ta olabilir ama sen anneysen cikabilme ihtimalini dusunup önceden gitmeliydin
gercekten lütfen ya ben derdime yardımcı olabilmek için sadece kullananalardan hangi mamayı kullandılar diye tavsiye istedim.hakarete varan heleki anneliğime laf edici hiç bir yoruma taviz vermem.ben anneysem panikle iş yapamam önünü sonunu düşünmeliyim.üzgün bir insana kibarca konusmak yerine kötü bir uslupla konusanlar oldukça heleki bilmeden yazık diyorum.benim tercihim kibar bir dil kullanmak kullanmayanlarında ahlakına baglıyorum.ishalin dercelerini çok iyi bildiğim için aniden dr gitmeyi bu tehlikeli zamanda tercih etnedim acil oldugunu düşünsem çözüm aramaz giderdim zaten.ayrıca saolun ya bebeğe ilk 6ay su verilmemelimi sadece anne sütümü alacakmış bebek bilmiyordum cok bilgilisiniz aydınlandım drlardan bile çok şey biliyorsunuz.bilmediğiniz çok şey var hanfendi eger değilseniz anne olursanız bebeğinizde sizi ememesse ozaman ne verileceğini daha iyi öğrenebirsiniz.lütfen uzatmayın benim akıl verici kibar cözüm odaklı yorumlara ihtiyacım vardı aldım.
ya lütfen yeter konuyu saptırmayın artık. Ben bilinçsizim keyfi emzirmiyorum oldumu ne demek bunlar ya oldu olacak bilerek emzirmedin falan yazın gercekten bos konsmaşmalar bunlar.bir tek bu sebeplerden anne bebeğine süt vermemezlik yapmaz.yeter gercekten konu nereye geldi1.anneyim
2.bilincliyim
3.arastiriyorum-okuyorum
4.sütü hiç gelmeyen anne orani o kadar düsük ki anlatamam
5.sütü az gelen gec gelen annelerin yapacagi tek sey bol bol emzirmek ,emzirmek sütü arttirir
6.mama vermek kolaycilik eger ki istisnai durum yok ise
Bilincliyim demekle olmuyor bu isler hanimefendi
ya lütfen yeter konuyu saptırmayın artık. Ben bilinçsizim keyfi emzirmiyorum oldumu ne demek bunlar ya oldu olacak bilerek emzirmedin falan yazın gercekten bos konsmaşmalar bunlar.bir tek bu sebeplerden anne bebeğine süt vermemezlik yapmaz.yeter gercekten konu nereye geldi
hadi ya.ya size bayıldım gercekten bir annenin bebeğini emmeme sorununu hemen çözdünüz.bravo.sinirlendim çok yorum yapmayın rica edicem çünkü gercekten artık saçma bir hal aldı.bigün yakınızdan biri anne sütü vermezse size başvurmalı.Ayrica bebek emmiyorsa ,yine bir sekilde anne sütü verilir damlalikla kasikla emmiyorsa biberon bile olabilir
birşey deyim mi çok boşsunuz hiç birşey bildiğiniz yok.yorum yapmıycam siz gibi boş konusan insanlar yüzünden burada güzel fikirli insanlar kaynıyor .konumu kapatıyorum yeterince kirlettiniz boş konusmalarlaıBilincli oldugunu hatta cok bilincli oldugunu her firsatta dile getirince bunlari soyleme geregi duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?