Doğuma Hazırlık BEBEGİM İSMİ NE OLSUN KIZLAR????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımın ismi ne olsun?

• Derin mi?

OY: 9 32,1%
  • BERİL mi?

OY: 9 32,1%
  • SELEN mi?

OY: 10 35,7%

• Ankete Katılan
    28

Tili

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
449
60
318
İlk kızımın ismi nehir.İkinci isim konusunda kararsız kaldık.Derin diyorduk babası tutturdu ergenlikte dalga geçerler kızla diye simdi emin değilim ne koysam?
yardımcı olur musunuz?

Kesinlikle Selen.

Derin'i ben de isim olarak sevemiyorum eşinizin söylediği nedenden dolayı. Hem anlamlı da bulmuyorum Derin'i bir isim olarak.

Beril güzel ama Beril-Nehir birbirine epey benziyor.

Takipteyim anketini: )Bana da cok yardimci olacak.Beril ve Selen icin Yorum yazmiyorum canim cunku karasizim malesef.Sadece ben Derin 'i hic dusunmedim anlamli bulmadigim icin ama yine de sen bilirsin tabi..

Soğutmak gibi olmasın ama Selen ismini her duyduğumda Selena dizisi geliyor aklıma sanki kızıma selena selena diye dalga geçecekler gibi geliyor. Derin de sonuçta ölçü belirten bir sıfat. Derin koyanlar geniş, dar, kalın, ince koyarlar mı? Sanmam. O yüzden Beril hem ilk kızınıza göre uyumlu hem de anlamlı. Tabi tercih sizin

Derin ve Beril isimlerine oldum olasi isinamamisimdir.. Selen cok hos..

MERHABA İSİM KONSUUNDA KIZIM NOKTAYI KOYDU KARDESİMİN ADI TAVŞAN DERİN:) DEDİ..ÖYLE SEVİYOR BİZDE KIRMADIK DERİN OLSUN DEDİK

Derin anlamı nedir. Bana çok garip geliyor isim olarak.sıfat neticede .Sizin zevkiniz tabide son üç yıldır doğan her kız bebekten beste üçüde derin neredeyse

Derin anlamı nedir. Bana çok garip geliyor isim olarak.sıfat neticede .Sizin zevkiniz tabide son üç yıldır doğan her kız bebekten beste üçüde derin neredeyse
ZEVKLER VE RENKLER TARTISILMAZ...HERKESİN KENDİ ZEVKİ BENİM KIZIM İSTEDİ BENDE KOYDUM BANA ÇOK ANLAMLI GELİYOR SU ANDA ..BASLARDA ÇOK YADIRGADIM AMA SİMDİ BASKA BİR DUYGU İLE BAKIYORUM... DERİN SONSUZLUK GİBİ GELDİ İLK DUYDUGUMDA SİZE MANASIZ GELMİS OLABİLİR BEN SEVDİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…