Bebeğim iyi mi merak ediyorum.

merveaydgduu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
4
0
1
32
Arkadaşlar merhaba. Ben 10 haftalık hamileyim ve herkeste olduğu bebeğim iyi mi merak içindeyim. Sürekli şehir dışı yolculuk yapıyoruz araçla. Acayip engebeli köy yollarına denk geliyoruz sürekli ve iş güç vs bayağı yorgunluk çekiyorum. Ama şükür ağrı sızı kanama yaşamadım. Sizden ricam tecrübeli arkadaşlarım, bebeğim iyi midir?:) yani ters bir durumda vücudum bu sinyali verir mi?

Arkadaşlar merhaba. Ben 10 haftalık hamileyim ve herkeste olduğu bebeğim iyi mi merak içindeyim. Sürekli şehir dışı yolculuk yapıyoruz araçla. Acayip engebeli köy yollarına denk geliyoruz sürekli ve iş güç vs bayağı yorgunluk çekiyorum. Ama şükür ağrı sızı kanama yaşamadım. Sizden ricam tecrübeli arkadaşlarım, bebeğim iyi midir?:) yani ters bir durumda vücudum bu sinyali verir mi?
Tabiki verir üstelik bu aylarda ilk tepkiler kanama olarak gösterir kendini. Siz kendinizi iyi hissediyorsanjz sorun yok .yorulunca dinlenin. Ben de ilk aylar şehirler arası çok yol yaptım meleğim sağlıklı şükür

bende çok korkuyorum , geçmiyor bu neredeyse her hafta doktora gidip bakmak istiyorum.
artık Allah a emanet dedim, yapacak bişey yok çünkü böyle kafayı yeriz.
birde hiç bir belirti dahi olmaz kontrole gidince gördüm ki kalbi durmuş diyenler de var ama ben mutlaka bir sinyal alacağımıza inanıyorum minik bir lekelenme bile olsa..
Allah yaşatmasın, sağlıklı doğumlar dilerim.

Doktorun bir açıklamasını dinlemiştim. Bebek sağlıklıysa hoplasanızda zıplasanızda birşey olmaz diyordu. Ağrı, sızı, kanama yaşamadım diyorsunuz. İçinizi ferah tutun. Birşey olmaz. Ama yoruldukça dinlenin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Back
X