Bebeğim iyi mi :(((

Tuubaak

Kocasının meleği :)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
294
157
23
32
Kızlar yardım edin. Dun böbrek ağrısıyla acile gittim. 18 haftalık hamileyim. Kadın doğum dr u baktı ultrasondan. Bebeğin eşi aşağıda dedi. Bu durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım. Dinlen dedi ama. Nasıl dinlenim. Ne şekilde uzanım. İlk gebeliğim. Sıkıntı olur mu yavrum için. Yardım edin lütfen....

Normalde bebegin agirligi plasentadaki damarlara baski yaparsa bebege az kan gidebilir. Ama bebegin kilosu henuz dusuktur ama onlem olsun diye demistir doktor. Tavsiyem sirt ustu yat dinlen.

sıkıntı olmaz korkma. benim de 2. hamileliğimde biraz aşağıda demişti. 10 . haftadan itibaren kanamalarım olmuştu. az az . aylık geliyordu kanama.
1 damla şeklinde
sağlıkla doğum yaptım şükür . o bebeğim şimdi 6 yaşında şükürler olsun
sağlıklı doğumlar dilerim .

Normalde bebegin agirligi plasentadaki damarlara baski yaparsa bebege az kan gidebilir. Ama bebegin kilosu henuz dusuktur ama onlem olsun diye demistir doktor. Tavsiyem sirt ustu yat dinlen.
ara ara rahmimde çok hafif ağrı hissediyorum . Dediğin gibi sırt ustu ayaklarım biraz yüksekte dinleniyorum. Çok teşekkürler

sıkıntı olmaz korkma. benim de 2. hamileliğimde biraz aşağıda demişti. 10 . haftadan itibaren kanamalarım olmuştu. az az . aylık geliyordu kanama.
1 damla şeklinde
sağlıkla doğum yaptım şükür . o bebeğim şimdi 6 yaşında şükürler olsun
sağlıklı doğumlar dilerim .
dinlenerek mi toparladınız peki

Kızlar yardım edin. Dun böbrek ağrısıyla acile gittim. 18 haftalık hamileyim. Kadın doğum dr u baktı ultrasondan. Bebeğin eşi aşağıda dedi. Bu durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım. Dinlen dedi ama. Nasıl dinlenim. Ne şekilde uzanım. İlk gebeliğim. Sıkıntı olur mu yavrum için. Yardım edin lütfen....
Canım arkadaşım aynı durumu yaşadı. Çok sağlıklı zamanında Doğum yaptı. Panikleme moralini yüksek tut. Sadece biraz daha çok dinlenmeye vakit ayıracaksın o kadar. Hayırlısı olsun...

dinlenerek mi toparladınız peki
aşırı bi dinlenme olmadı çünkü 4 yaşında bi oğlum vardı. onunla ilgilenmek ve dışarı çıkmak zorunda kaldım. kreşe getirdim götürdüm.
sadece kanama olduğu zamanlarda 3-4 gün uzandım dinlendim.
sen de korkmuşsun sanıyorum ama bence çoğu kadında oluyor bu plasenata aşağıda olayı. korkulacak bi şey değil . evham yapıyorsun

aşırı bi dinlenme olmadı çünkü 4 yaşında bi oğlum vardı. onunla ilgilenmek ve dışarı çıkmak zorunda kaldım. kreşe getirdim götürdüm.
sadece kanama olduğu zamanlarda 3-4 gün uzandım dinlendim.
sen de korkmuşsun sanıyorum ama bence çoğu kadında oluyor bu plasenata aşağıda olayı. korkulacak bi şey değil . evham yapıyorsun
Evet korkuyorum açıkçası. Dinleniyorum. Bakalım Allahtan hayırlısı.

Canım arkadaşım aynı durumu yaşadı. Çok sağlıklı zamanında Doğum yaptı. Panikleme moralini yüksek tut. Sadece biraz daha çok dinlenmeye vakit ayıracaksın o kadar. Hayırlısı olsun...
İnşAllah bende öyle olurum ya.

dinlen dedigi kendini yormaman is guc ugrasmamandır surekli yatmak anlamında dese zaten soylerdi bunu

ayaklarınızı yüksekte tutun. otururken tabureye filan koyun. düzelir inşallah. Ben öyle yapmıştım.

Öncelikle geçmiş olsun.
Bu durumu 2 gebeliğimde yaşadım.İnşallah sizde ilerleyen zamanlarda düzelme olur.Bende tamamiyle rahim ağzını kapatmıştı.34 haftada aşırı kanamadan 5 gün hastanede yattım.35.haftada doğum gerçekleşti.
İlk gebeliktede vardı ama sonra düzelmişti.
Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah.

Merhaba canım benimde gebeliğimde plesenta ön duvara yapışık dendi..yani sezeryan sırasında kana ihtiyaç olabilir çünkü kesinin yapılacağı bölgede plesenta olduğu için plesentada damarlar olduğundan kanama fazla olur demişti ..sonra normal yerine döndü..sendeki durumda değişebilir canını sıkma beslendikten sonra sol tarafına yat bebişe bu şekilde daha iyi kan akımı olur ...sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Back
X