Kumar oynayan eş 9 aylık bebek

Kumar oynayan bırakmaz, oynamış 1,5 milyon borçlanmış arabayı satıp borcu kapamışsınız, yine borçlanacak hem de bu sefer daha fazla borçlanacak, o zaman ne satacaksınız?

Kumarbaz adamdan koca da olmaz baba da, tekrar gırtlağa kadar borç batağına düşmeden boşanın.
Oğlumun kurstan tanstgm bir arkadaş bana anlatti. Evlenip 3. Ayında hamile kalmış ve eşi fena bir sanal kumarcymis. Eşinin ailesine kızmiz neden söylemednz diye ama aileler evlenince düzelir ümidi oluyor ya anne babada 😬
Neyse anlattı bana kanım dondu evleri arabası annesinin ve kendinin altinlari her şeyi gitmiş. Bari çocuğun yanında bağırma kavga etme dedikçe doz artmış anlaşılan 7 sene sabrettigi adam düzelir dedikçe batmış boşanma asamasndalar.
Kızlar gözlerini 4 açsın evlenmeden ve evlendikten sonra koşarak çocuk yapma peşine düşmesinler.

Neyse anlattı bana kanım dondu evleri arabası annesinin ve kendinin altinlari her şeyi gitmiş. Bari çocuğun yanında bağırma kavga etme dedikçe doz artmış anlaşılan 7 sene sabrettigi adam düzelir dedikçe batmış boşanma asamasndalar.
Bunu hep yazıyorum özellikle kumar konularında, bazı bağımlılıklar vardır asla bırakılmıyor, bunlardan bir tanesi kumar bağımlılığı ve maalesef en kötü bağımlılıklardan biri çünkü kumarbazlar kendi birikimini bitirdiği gırtlağa kadar borçlandığı yetmiyormuş gibi, eşi, ailesi, çevresinde para bulabileceği herkese maddi zarar veriyor, bir daha oynamayacağım söz, tövbe gibi laflar bu bağımlılık için geçerli değil, sözü verir arkasını döner yine oynar zira oynamak için sürekli bir bahane üretiyorlar kafalarında, önce daha iyi bir yaşam için başlıyorlar kaybedince kaybettiklerini yerine koymak için derken bir bakıyorsunuz arkasında milyonlarca lira borç.

Kendisi bir batağa sürükleniyor ama peşinden sizi de çekiyor, o yüzden sevgilisi nişanlısı eşi kumar oynayanlar onunla birlikte batmadan ayrılsınlar, evlenince düzelmez, çocuk olunca düzelmez.

Bugün bir haber duydum . Boşanma aşamasında bir arkadaş vardı . Meğer eşi kumar oynuyormuş kimse bilmiyor . O yüzden evde huzur yokmuş . Arkadaş evden gittikten sonra sadece . Düğün takıları , araba , borç , aile vs . 5 milyon üzerinde kaybetmiş . Hep düzeleceğim diyip yeni kaynak bularak devam etmiş . Örneğin önce borcum var dediğinde 400 bin borcu varmış ondan diyip ayrılığı bahane etmiş ailesinden almış . Sonraki hafta arabayı satmış , sonraki hafta ailesindeki birikim ve düğün altınları varmış onları satmış . sonra itiraf edip yüklü miktarda altın borç bulmuşlar onuda kaybetmiş . 1 ayda 5milyon üstü kayıp ... Bu arkadaşın eşi 45 bin lira maaş ile çalışıyor . Herkesi kandırıyorlar sadece yalan dolan oluyor hayatları . Bencil oluyorlar eş anne baba onlar için sadece kullanılacak materyal oluyor sanırım . Dikkatli ol para kontrolü onda olduğu sürece zaten güvenme .

Bana kalırsa babanız oturduğunuz evi satsın size o aileden uzak yeni bir ev alsın, hatta iş imkanı olan, kreşi yakın olan bir ev bulun. Çocuğunuz ile oturursunuz. Adamdan da nafaka alırsınız, verdiğiniz altınları mahkeme yoluyla talep edersiniz. Ama satılan arabanın parasını alabileceğinizi sanmıyorum. Adamda para yoktur ki. Kumar oynayan adamda para olur mu? Nafaka, ailenizden destekle bir süre idare eder çocuk yaşına gelince de bir iş bulur çalışırsınız.

Back
X