Kumar oynayan eş 9 aylık bebek

Patolojık kumar bagımlıları kazansalar dahi o kazandıkları ile de kumar oynarlar ve totelde hep kaybederler.1.5 MILYONU BASTI 3 MILYON YAPSA BILE HEMEN 3 MILYONU DA BASIYOR..Kumarda kaybetme ıhtımalı kazanmanın yanıda çok çok düşük zaten..Konu sahibi olayı ıdrak etmesi lazım..Öğütücü gibidirler bunlar..10 araba satsan 10 da yer yine gelir oynadım hata yaptım işte der..Hatta bazısı onu bıle demez..Çunkı hata değilki onun için hayatta ki en büyük keyfi..
Geçen biri annesinin kanser ilacı parasını kumarda kaybedip intihar etmişti haberlerde gördüm. Bu ara ekonomik sıkıntılardan mıdır nedir kumar bağımlılığı artmış.

Eşim bir yıldır kumar oynuyor 1.5milyon kaybetti arabamız vardı sattık hepsini ödedik olur yeniden başlarız herşeye dedim 0a çıltık ama bu som dedim bir hata daha istemem ve sonra eşim yine oynamaya başladı alenen ve bu kez eskisi gibi değil kaybetmeyeceğim diyor bebeğim var boşanmayı düşünüyorum ailem arkamda bebeğim küçük çalışamam boşanırsaöda baksın bi zahmet zaten normaldede sorunlarımı var ne yapmalıyım lütfen yardım edin nasıl bi adım atmalıyım

Boşanmak harici bir adım gözükmüyor ufukta. Bebeğinize yazık böyle mi büyüsün?

Ne iş yapıyor bu faydasız?
Ev var tamam ama geri kalan geçimi nasıl sağlayacaksınız?
Boşanın elbette ,ama kuru nafaka yetecek mi, bebeğin ihtiyaçları var, kreş yaşına kadar garanti para lazım size öncelikle burdan başlayıp plan yapın bence.

Evlendıgınden berı kumar oynayan bırınden bırde cocuk mu yaptın? Nasıl bır cahıllık. Bırde bosanmak ıstemıyorum, cozum soyleyın demıssınız. Allah akıl fıkır versın ıkınıze de

Back
X