Bebeğim kaç gündür hareket etmiyo kontrole daha 3 gün var

nrybl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
12
0
1
31
18 haftalık hamileyim il gebeliğim bu benim 15. Haftadan beri hareketlerini sürekli hissediyordum heleki 17. Haftada çok hareketliydi demeyin ki hissedemezsin. Hissediyordum hareketlerini ama 3 gündür hiç hareket etmiyo çok korkuyorum acaba bişey mi oldu diye tatlı yiyorum yine hareket etmiyo

baya erken hissetmişsin benimde ilk gebeliğim 20.haftadan snra çok hafif hissediyordum ama bu haftalar çok hissetmemen normal yani dediğim gibi ben hiç hissetmiyordum o haftalar

baya erken hissetmişsin benimde ilk gebeliğim 20.haftadan snra çok hafif hissediyordum ama bu haftalar çok hissetmemen normal yani dediğim gibi ben hiç hissetmiyordum o haftalar
Ama ben hissediyodum net bi şekilde hareketlerini ben normalde pek yürümem hareket etmem bel ağrımdan dolayı ama geçen gün yürüdüm bi kaç saat ağrım oldu ondan sonra daha hissedemedim

Acile gitme sansin varsa git canim ne olur ne olmaz icin rahatlar en azindan

Canım ben de 20 haftalık hamileyim 3-4 gün hissedemedim koşarak gittim Dr tabiri caizse hiç bir sorun yok dedi Dr hatta baya hareketliydi oğlum korkma her zaman hissedilmez dedi Dr Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın

İnşallah benimkide senin dediğin gibidir normalde bende hiç kusma olmazdı bugün kusmam oldu hafiften çok korkuyorum o yüzden

Yarın sabah sağlık ocağına gidicem baktırcam inşallah bişey yoktur ya tatlı yiyorum yine bişey yok normalde yediğimde yerinde durmazdı

Bu haftalarda bebeğinin hareketleri bazı günler hissedilmeyebiliyor. Küçük oldukları için değişen pozisyonları buna engel sanırım. Mesela benim haftamda prmağını oynatsa fark ediyorum çok yer kapladığı için ama senin haftalarındayken daha farklıydı. Zaten 26 dan sonra hareketlerini kontrol ettiriyor doktorlar. Panik yapma uyuyordur o miskindir, yavaşlamıştır:)) yarın sabah sağlık ocağına git aç karnına hem tahlilde yaparlar gitmişken, kalp sesini duyunca rahatlarsın.

O haftalarda forumlarda takılırken herkes bugün hissetmedim, dün hissetmedim diyip duruyordu kimseden kötü haber almadık bu konuda. Ben de bazen hissetmiyordum karnıma vurup duruyordum, konuşuyordum bi hareket yapsın diye. Yapmıyordu:)) ben ilk kez 17 de hissettim o hfta kuduruk gibi hareket ediyordu. Uzuvları, parmakları çıktığından mı nedir artık. Sonra yavaşladı. Süt varsa bir bardak iç yat uyu stres yaparsan o da etkilenir salgıladığın şeylerden.

18 haftalık hamileyim il gebeliğim bu benim 15. Haftadan beri hareketlerini sürekli hissediyordum heleki 17. Haftada çok hareketliydi demeyin ki hissedemezsin. Hissediyordum hareketlerini ama 3 gündür hiç hareket etmiyo çok korkuyorum acaba bişey mi oldu diye tatlı yiyorum yine hareket etmiyo
Kalp atışları dinleme cihazı al eve boyle zamanlarda cok iyi geliyor

Back
X