bebeğim kaç haftalık ? ( Klomen+Ovitrelle)

pembeduskunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
3
kızlar yumurtalarım pko görünümlü bu yüzden gelişip çatlamıyordu klomen kullandım ve ovitrelle yapıldı. sonuç hamileyim . fakat bebeğimin kaç haftalık oldugu iğneye göremi yoksa son adet tarihine göremi belli olcak onu anlamadm . iğnemin 14. günü öğrendim hamile oldugumu b hcg 46.6 ydı. bugun ıgnemın 22.gunu degerm 770.7 ve yarın keseyı görürürz dedi. kese bıldıgım kadarıyla 5 haftalıkken görünüo. ben son adetıme gore 5. haftadayım iğneye göre 3. haftadayım. neye gore bakılcak yardım edın kafamda deli sorular :(

Canm ilk haftalarda adet tarihinle bebeğin buyukluğu genelde uyuşmaz. Bunlar o kadar onmli değil. Boşuna stres yapma onmli olan bebişin şuan senle. Dr.a gittiğinde bebeğin olçumune gore dr kaç jaftalık olduğunu soyler sana...

işte daha yarın görücez keseyi inşallah sorun olmaz :( ama insan merak ediyor açıkcası stres oldum. bide keseyi gördüğünde bebeğin ölçümleri belli olur mu ki ?

işte daha yarın görücez keseyi inşallah sorun olmaz :( ama insan merak ediyor açıkcası stres oldum. bide keseyi gördüğünde bebeğin ölçümleri belli olur mu ki ?
evet belli olur.. Şuan yaşiycağın stres bebeğini çok kotu etkiler, sakın bunu yapma .. Ustelik çok basit bir konu için..

Merhabalar kimse var mı acaba :) ??

kızlar yumurtalarım pko görünümlü bu yüzden gelişip çatlamıyordu klomen kullandım ve ovitrelle yapıldı. sonuç hamileyim . fakat bebeğimin kaç haftalık oldugu iğneye göremi yoksa son adet tarihine göremi belli olcak onu anlamadm . iğnemin 14. günü öğrendim hamile oldugumu b hcg 46.6 ydı. bugun ıgnemın 22.gunu degerm 770.7 ve yarın keseyı görürürz dedi. kese bıldıgım kadarıyla 5 haftalıkken görünüo. ben son adetıme gore 5. haftadayım iğneye göre 3. haftadayım. neye gore bakılcak yardım edın kafamda deli sorular :KK43:

CANIM BİŞEY SORMAK İSTİYORUM
KLOMEN KULLANDIKTAN NE KADAR SONRA ETKİSİNİ GÖRDÜN YADA BELİRTİLERİ ?

Back
X