bebeğim kafasını hep kaldırmak istiyor..

gulchink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
135
2
26
İstanbul
merhaba kızlar
bebeğim 2,5 aylık oldu. ortalama 1 haftadır devamlı yattığı yerden kafasını kaldırıyor. elinden tuttuğumuzda destek alıyor, kendisini baya kaldırıyor. yalnız tekrar yatırınca bunu istemiyor ve ağlamaya başlıyor. acaba neredeyse oturur pozisyona gelmesi beline ya da kalçasına zarar verir mi ne dersiniz kızar??

canım kafasını kaldırması boyun kaslarının gelişimi açısından iyi
ama oturur pozisyona gelmesini tam anlayamadım
kollarından tuttuğunuzda kendini çekip doğrulyormu yani
onu yapması için çok erken çünkü bizimki 4. ayına girdi henüz öle yetenekleri yok
maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bence bi sorun yok çok sağlıklıdır bebeğin
ama şuan oturur pozisyon onun için pek sağlıklı olmaz
4. aydan sonra öneriliyor

canım kafasını kaldırması boyun kaslarının gelişimi açısından iyi
ama oturur pozisyona gelmesini tam anlayamadım
kollarından tuttuğunuzda kendini çekip doğrulyormu yani
onu yapması için çok erken çünkü bizimki 4. ayına girdi henüz öle yetenekleri yok
maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bence bi sorun yok çok sağlıklıdır bebeğin
ama şuan oturur pozisyon onun için pek sağlıklı olmaz
4. aydan sonra öneriliyor

aynen canm kollarından tutunca doğruluyo, maşallası var :nazar::nazar: kemikleri tam gelişmediği için çok korkuyorum zarar veririz diye. yalnız yatırınca çığlığı basıyo, illa kalkık pozisyonda duracakmış :1: ne yapalım yatsn diye zorlamaya devam edeceğiz..
bebişin 4 aylıksa senin tam iyi zamanınmış yalnız, bundan sonra oturma çalışmaları çok zevk verecektir eminim :34:

Canım benim bebeğim de uzun zamandır öyle
Yatmak istemediginde böyle yapıyor..genelde de yatmak istemiyor:31:
Başını, omzunu, sırtını tamamen kaldırıyor. . Oturma pozisyonuna geciyor nerdeyse
Kalksa nereye gidecek cok merak ediyorum:1:
Kucağıma alıyorum ben kalkdığında

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar
bebeğim 2,5 aylık oldu. ortalama 1 haftadır devamlı yattığı yerden kafasını kaldırıyor. elinden tuttuğumuzda destek alıyor, kendisini baya kaldırıyor. yalnız tekrar yatırınca bunu istemiyor ve ağlamaya başlıyor. acaba neredeyse oturur pozisyona gelmesi beline ya da kalçasına zarar verir mi ne dersiniz kızar??

Eklemeyi unutmuşum:17:
Oturma pozisyonu erken bebekler icin..
O yüzden kucağıma alıyorum yada yattığı yerde oyalamaya çalışıyorum
henuz bel kaslari gelismedigi icin, oturtmak onu incitebilir
Genelde 6 ay gibi otururlar ama, dahada erken olabilir:34:
Yatirdiginda belinide yerden kaldirirsa, oturmak istiyordur artık:)

aynen canm kollarından tutunca doğruluyo, maşallası var :nazar::nazar: kemikleri tam gelişmediği için çok korkuyorum zarar veririz diye. yalnız yatırınca çığlığı basıyo, illa kalkık pozisyonda duracakmış :1: ne yapalım yatsn diye zorlamaya devam edeceğiz..
bebişin 4 aylıksa senin tam iyi zamanınmış yalnız, bundan sonra oturma çalışmaları çok zevk verecektir eminim :34:

Canım benim bebeğim de uzun zamandır öyle
Yatmak istemediginde böyle yapıyor..genelde de yatmak istemiyor:31:
Başını, omzunu, sırtını tamamen kaldırıyor. . Oturma pozisyonuna geciyor nerdeyse
Kucağıma alıyorum ben kalkdığında
kızlar maşşallah bebişlerinize :nazar::nazar::nazar:
benim kızda yatmak istemiyor basıyor çığlığı ama ben bir iki denedim kendini kaldırmaya çalışacakmı diye henüz öyle bi girişim yok
asesulfamın dediği gibi oturması için erken incinmesin yavrucak
sıpalar ne istediğini bilmiyorlar basıyorlar çığlığı:1:

evet ya bende merak ediyorum..öyle ilgiyle etrafı tvyi izliyorki ne anlaıyor acaba

Benim sıpada 4aylık yastıktan doğrulup oturuyor baya baya abisi de aynıydı yandım ben bu da kuduruk olacak kesin :)

Back
X