merhaba arkadaşlar bende ramazanda aynı sorunu yaşadım. 2 veya 3 gün arayla yapıyordu. ozaman 2 aylıktı sadece emziriyorum. doktor emen çocuklarda 10 güne kadar tuvaletini yapmaması normal dedi olabiliyormuş kabızlık olarak kabul edilmiyormuş.( emen bebeklerde) ben hiç birşey kullanmadım. ramazandan sonra bol bol su içtim posalı meyveler yedim. mesela üzüm, incir, elma kabuğuyla, kaysı suyu içtim şimdi günde 1 kere veya 2 kere yapıyor. fitil barsak tembelliği yapıyormuş tavsiye etmem siz ne yerseniz unutmayınki çocuğa oo gidiyor bide spor yaptırıyorum bebeğe sorun çözüldü başka hiç bir şey kullanmadım.ayrıca bebeğinize sütünüz yetmiyormu diye düşünen varsa bebek emerken huzursuzluk yapıyorsa gögsünü sık süt çıkıyoprsa süt var demektir birde emdirirken ara ara omuzunuza alın gazı çıkarın bi rahatlasın sonra devam edin emdirmeye ben onu çok yapıyorum ayrıca anne sütü dışında dışardan hiç birşey vermiyorum buna çayda dahil 6 ay sadece emzirmeyi düşünüyorum başka hiç birşey vermiycem gelişimide çok güzel şuan