- 25 Ağustos 2015
- 6
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi haticehakan
-
Hayır yapmayın sabun falan koymayın anne sütü aldığı için kaka yapmıyor benim kızım 1 aylıkken öyle başladı haftada bi kaka yapıyodu doktora götürdüm normal kiloya veriyo dedi 6-7 ay öyle devam etti ve çocuğumun hiç problemi olmadı o dönem. Çocuğunuzun bağırsak florasını bozmayın durduk yerde. Bikaç doktora sorun.Merhabalar 2 aylik kizim var annesutu ile besliyorum. Bu zamana kadar gune 4-5 kere kaka yaparken simdi sıkıntı yaşıyoruz annem daha once kalip sabun kirip poposuna koymuştu hemen yapti ama simdi 4 gun oldu yine yapamiyor. Annem tekrar sabun koyalim diyor ama ben istemiyorum kendi yapsin istiyorum. Gazini cok guzel çıkarıyor huzursuz degil gayet guzel uyuyor ne yapmaliyim bekleyeyim mi yoksa yine sabuna mi müracaat edeyim yardim eder misiniz
beslenmenize dikkat edin posalı beslenin. bebeğinize rezene içirin çok iyi bağırsak çalıştırıyor. karnını ve kasıklarını zeytinyağıyla ovun, totosunun etrafı da zeytinyağı veya pişik merhemi sürün zorlandığı için tahriş olmuş olabilir. bir de banyo yaptırırken karnını kalıp bebe sabunuyla yumuşak hareketlerle ovun. sabunu fitil gibi kullanmayın sert olduğu için tahriş edebilir.Merhabalar 2 aylik kizim var annesutu ile besliyorum. Bu zamana kadar gune 4-5 kere kaka yaparken simdi sıkıntı yaşıyoruz annem daha once kalip sabun kirip poposuna koymuştu hemen yapti ama simdi 4 gun oldu yine yapamiyor. Annem tekrar sabun koyalim diyor ama ben istemiyorum kendi yapsin istiyorum. Gazini cok guzel çıkarıyor huzursuz degil gayet guzel uyuyor ne yapmaliyim bekleyeyim mi yoksa yine sabuna mi müracaat edeyim yardim eder misiniz
Merhabalar 2 aylik kizim var annesutu ile besliyorum. Bu zamana kadar gune 4-5 kere kaka yaparken simdi sıkıntı yaşıyoruz annem daha once kalip sabun kirip poposuna koymuştu hemen yapti ama simdi 4 gun oldu yine yapamiyor. Annem tekrar sabun koyalim diyor ama ben istemiyorum kendi yapsin istiyorum. Gazini cok guzel çıkarıyor huzursuz degil gayet guzel uyuyor ne yapmaliyim bekleyeyim mi yoksa yine sabuna mi müracaat edeyim yardim eder misiniz
Benim kızım da 38 gunluk cok agliyo yavrum ikiniyor bu zaman kadar bi sikinti yoktu fakat simdi hem gaz cikarmiyor ben msj yaparsam ozman gaz çıkıyor hemde kaka yapmiyor her bezinde kaka olurken simdi 2 gundur yok ve uykudan bile uyanip bagiriyor yavrum cok üzülüyorum ben sabun falan yapmadim ama dayanamayip doktora goturcem lagma yapar heraldeHayır yapmayın sabun falan koymayın anne sütü aldığı için kaka yapmıyor benim kızım 1 aylıkken öyle başladı haftada bi kaka yapıyodu doktora götürdüm normal kiloya veriyo dedi 6-7 ay öyle devam etti ve çocuğumun hiç problemi olmadı o dönem. Çocuğunuzun bağırsak florasını bozmayın durduk yerde. Bikaç doktora sorun.
3. Gunu kizim yine yapmadi kaka cisini yapiyor ama her bezinde kaka bulasigi olurken 3 gundur bisey yok korlutuyor beni . Ben rezene kimyon anason cayi iciyorum faysasini gördüm gaz cikartiryor ozman ama kaka yine yok .. dun sütumu bir cay kasigina sagip icine birazcik kimyon koydum icirdim bebegime gaz çıkar masini oda saglamis olabilir rahat rahat uyudu bebegimMrb arkslr benim oğlundan öyle ve sadece mama ile beslenio ben müdahale etmesem yapmyo ve agliyo aslında dokunmak istemiyorum ama yapmayınca ne uyuyo ne yemek yiyo günde dört beş kere yaparken birden kesildi
6 gün bile yapmayabilir sancısı yoksa rahatsa bekleMerhabalar 2 aylik kizim var annesutu ile besliyorum. Bu zamana kadar gune 4-5 kere kaka yaparken simdi sıkıntı yaşıyoruz annem daha once kalip sabun kirip poposuna koymuştu hemen yapti ama simdi 4 gun oldu yine yapamiyor. Annem tekrar sabun koyalim diyor ama ben istemiyorum kendi yapsin istiyorum. Gazini cok guzel çıkarıyor huzursuz degil gayet guzel uyuyor ne yapmaliyim bekleyeyim mi yoksa yine sabuna mi müracaat edeyim yardim eder misiniz
1 cay kasigina kimyon koyuyorum vok az üzerine sutumu sagip bebegime veriyorum kizlar duydunuzmu boyle yapan hergun mu veriliyor bu arada bebegim 42 gunluk6 gün bile yapmayabilir sancısı yoksa rahatsa bekle
Benim bebegimde 1 aydan sonra kaka yapmadi gece gun fitil kullandim ama birdaha kullanmak istemiuorum insallah dayanabilirim normal diyorlar ama ne bileyin6 gün bile yapmayabilir sancısı yoksa rahatsa bekle
Anne süyü emdikleri için korkmayın benim oğlumdada olmuştu sancısı yoksa sorun değilBenim bebegimde 1 aydan sonra kaka yapmadi gece gun fitil kullandim ama birdaha kullanmak istemiuorum insallah dayanabilirim normal diyorlar ama ne bileyin
Duymadım saf zeytin yağı içir bi çaykaşığıoda iyi geliyo1 cay kasigina kimyon koyuyorum vok az üzerine sutumu sagip bebegime veriyorum kizlar duydunuzmu boyle yapan hergun mu veriliyor bu arada bebegim 42 gunluk
Merhaba. Benimde iki bucuk aylik bebegim var ve bizdede ayni problem var 7gun 5 gun bazen 4 osekilde duzensiz. Hep bi duyum vardir sutun yaradigindan kilo yapiyodur o yuzden bebek kakasini yapamiyo die bu dogrumu. Bnm doktorum yok oyle bisey dediHayır yapmayın sabun falan koymayın anne sütü aldığı için kaka yapmıyor benim kızım 1 aylıkken öyle başladı haftada bi kaka yapıyodu doktora götürdüm normal kiloya veriyo dedi 6-7 ay öyle devam etti ve çocuğumun hiç problemi olmadı o dönem. Çocuğunuzun bağırsak florasını bozmayın durduk yerde. Bikaç doktora sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?