arkadaşlar 3,5 aylık oğlum var ilk iki ay günde 1,2 defa kaka yapmasına rağmen ikinci aydan sonra kakasını yapmamaya başladı 7,8 gün yapamadımı fitille yaptırıyoruz kakası sıvı olduğu için doktor saadece anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar normal dedi geçenlerde 12 gün yapmadı en son fitille yaptırdık fitilde alışkanlık yapıyormuş yaptıda fitilsiz yapmıyor.
sormak istediğim sizde aynı problemi yaşadınızmı? yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar 3,5 aylık oğlum var ilk iki ay günde 1,2 defa kaka yapmasına rağmen ikinci aydan sonra kakasını yapmamaya başladı 7,8 gün yapamadımı fitille yaptırıyoruz kakası sıvı olduğu için doktor saadece anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar normal dedi geçenlerde 12 gün yapmadı en son fitille yaptırdık fitilde alışkanlık yapıyormuş yaptıda fitilsiz yapmıyor.
canım erık yemelıısın, kayısı ya da ıspanak.ama erık en etkılısı.bolca ye sutten bebeğe geçıyor.ondan sonra yapar canım.eğer bunlarlada yapmazsa doktora gotur.fıtıl verır.Bana da yardim edin lutfeen oglum 3,5 aylik ve 12 gundur kaka yapmiyor. Anne sutu aliyor sadece. Emmesi gayet iyi. Popodan gaz da cikariyor neşeli bir bebek. Ama 12 gundur kaka yok ilk cocugum ve acayip kafama takiyorum bu durumu.
Aradan 8 yıl geçmiş umarım görürsünüz mesajımı.Sonra duzeldimi kaka yapma sorunu.çünkü aynı sorunu benim bebegimde yaşıyor..15 gün bekliyorum ve hep mudahale etmek zorunda kalıyorum..3 aylık bebeğim..arkadaşlar 3,5 aylık oğlum var ilk iki ay günde 1,2 defa kaka yapmasına rağmen ikinci aydan sonra kakasını yapmamaya başladı 7,8 gün yapamadımı fitille yaptırıyoruz kakası sıvı olduğu için doktor saadece anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar normal dedi geçenlerde 12 gün yapmadı en son fitille yaptırdık fitilde alışkanlık yapıyormuş yaptıda fitilsiz yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?