bebegim kakasını yapamıyor

durumzaferim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
31
0
36
İzmir
kızım 2bucuk aylık ve kakasını fitil koymadan yapmıyor sanki o kaka onun karnında degilde benim karnımda gibime geliyor beni rahatsız ediyor zetin yagı et kili olurmu

Zeytinyağı etkili olurmu bilmiyorum ama, bi yakınımızdada aynı sorun vardı. O bebeğin poposuna sabun sürdükten sonra bacaklarını hareket ettirdi bebeğin. İleri geri olarak büktü dizkapaklarını bezi bebeğin altına koyarak. Biraz zorlandı ama başardı belki işe yarar? =)

azıcık zeyinyağı damlat ağzına ve rezene çayı içir...fitilden önce (ateşölçer)derece var ya onun ince tarafını zeytinyağına batır ve bebeğinin popişinin içene sokarak hafif hafif masaj yap,yani uyar orayı.altını temizlerken kaldırdığın şekilde kaldır bacaklarını yap bekle biraz daha yap bekle yani bir kaç kez uygula bunu.gör bak nasıl yapacak patır patır...

dediklerinizi yaptım htta 1saat önce yaptım yapmıyor ama fitillegüzel yapıyor 2 dakka içinde çıkarıyor fitile alıştırmadiyorlarkafam karışıyoryaaaaaa

ahh ahh benımde kızım ıkı bucuk aylık bu gun 8 gun oldu hala kaksını yapmıyor dun fıtıl verdım yıne yapmadı fıtılde ıcerde kaldı bıde o dert oldu kafayı yıycem bı kaksını yapsa dunya benım olcak sabırla beklıyorum ama galıba yıne doktor yolu gozukuyo ..
zeytınyagı bagırsaklarını yorar dıye vermedım ben ama ıse yarıyomus olmassa bıde onu denıcem..
en son gıttımde dk bana su an hızlı hareket edemedıgı ıcın yapamıyo bı ıkı ay bole sorunlar yasayabılır..hareketlerı hızlanınca o zaman rahat bı sekılde yapıcanı soledı..bıde sut yarıyomus ondanda oluyomus..
neyse velhasıl bol kakalı gunler olsun yaw ıns
dktora fıtıl kullanmak ıstemıyorum alıskanlık yapıyomus dedım oda bana alakaıs yok ben3 cocugumdada kullandım zamanla duzene gırıcek dedı..

Son düzenleme:
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebegim kakasını yaptııııııııııııı şimdi babaannesiyleoynuyor çok rahatladı kuzucummm

canım bak ben kulak çöpü varya onu zeytinyagına batırdım o pamuklukısmının hepsini popişine soktumbirazsag sol yaptım 2 kere yaga batırıp denedim sonra yaptı tabi kakasını yaparken bacaklarını karnına baskı yapacak şekilde bastırdım rahatlıkla yaptı sende birdene istersen.ama bak doktor diyorki bagırsak tembelligi oluyor bebeklerde onun için rezene ıhlamur ve papatya cayları ver dedi o bagırsaklarını herakete geçirir dedi birdene istersen :)

benim söylediğim yöntem işe yaramış yani.teşekkür etmedin ama neyse...kulak çöpüyle yapmanı tavsiye etmem pamuk içerde kalabilir.söylediğim şekilde,yani dereceyle yap...

Son düzenleme:

sana da tavsiye ediyorum arkadaşım
(ateşölçer)derece var ya onun ince tarafını zeytinyağına batır ve bebeğinin popişinin içene sokarak hafif hafif masaj yap,yani uyar orayı.altını temizlerken kaldırdığın şekilde kaldır bacaklarını yap bekle biraz daha yap bekle yani bir kaç kez uygula bunu.gör bak nasıl yapacak patır patır... .

kulak pamuğu çok işe yarıyor birde hergün belli bir saatte saf zeytinyağı ver yuttur dolu çay kaşığı olmassa karnına sür ov biraz ben böyle çözdüm 4 saatte bir dolduruyor maşşallah ah birde gaz sıkıntıları geçseydi azaldı gerçide ..

vallaha benimkini maşallahı var gazını kendi çıkarıyor ama senin için birgazilacı önerebilirim zinco diye bir ilaç haniseninde yardımın olacak ama kendi kendne çıkarmasınada yardımcı olacak bu ilaçdene istersen canım

ohh cok sukur rabbıme bu sabah kızım kaksını yaprtı masallh tebarekallah ..
dun gece kırmızı kantaron yagıyla karnına bol bol masaj yaptım ıyı geldı galıba ..
cok guzel bı sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…