- Konu Sahibi durumzaferim
kızım 2bucuk aylık ve kakasını fitil koymadan yapmıyor sanki o kaka onun karnında degilde benim karnımda gibime geliyor beni rahatsız ediyor zetin yagı et kili olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese önerileri için tşk kızlarrrr zil takıp oynayacagım şimdiii:)
azıcık zeyinyağı damlat ağzına ve rezene çayı içir...fitilden önce (ateşölçer)derece var ya onun ince tarafını zeytinyağına batır ve bebeğinin popişinin içene sokarak hafif hafif masaj yap,yani uyar orayı.altını temizlerken kaldırdığın şekilde kaldır bacaklarını yap bekle biraz daha yap bekle yani bir kaç kez uygula bunu.gör bak nasıl yapacak patır patır...
ahh ahh benımde kızım ıkı bucuk aylık bu gun 8 gun oldu hala kaksını yapmıyor dun fıtıl verdım yıne yapmadı fıtılde ıcerde kaldı bıde o dert oldu kafayı yıycem bı kaksını yapsa dunya benım olcak sabırla beklıyorum ama galıba yıne doktor yolu gozukuyo ..
zeytınyagı bagırsaklarını yorar dıye vermedım ben ama ıse yarıyomus olmassa bıde onu denıcem..
en son gıttımde dk bana su an hızlı hareket edemedıgı ıcın yapamıyo bı ıkı ay bole sorunlar yasayabılır..hareketlerı hızlanınca o zaman rahat bı sekılde yapıcanı soledı..bıde sut yarıyomus ondanda oluyomus..
neyse velhasıl bol kakalı gunler olsun yaw ıns
dktora fıtıl kullanmak ıstemıyorum alıskanlık yapıyomus dedım oda bana alakaıs yok ben3 cocugumdada kullandım zamanla duzene gırıcek dedı..
benim söylediğim yöntem işe yaramış yani.teşekkür etmedin ama neyse...kulak çöpüyle yapmanı tavsiye etmem pamuk içerde kalabilir.söylediğim şekilde,yani dereceyle yap...
kulak pamuğu çok işe yarıyor birde hergün belli bir saatte saf zeytinyağı ver yuttur dolu çay kaşığı olmassa karnına sür ov biraz ben böyle çözdüm 4 saatte bir dolduruyor maşşallah ah birde gaz sıkıntıları geçseydi azaldı gerçide ..