M Mnk06 Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2017 14 2 6 26 18 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Mnk06 #1 Bugun öglen bebegim kanepeden parkeye düştü bebegim 6 aylik . Hastaneye gturmedim ama surekli uykusundan uyaniyr agliyor korkmus sanirim bisey olmus olabilirmi kalıcı cok korkuyorum yardim edin 8 saat gecti suan cok korkuyor uykuya cok dalamıyor .
Bugun öglen bebegim kanepeden parkeye düştü bebegim 6 aylik . Hastaneye gturmedim ama surekli uykusundan uyaniyr agliyor korkmus sanirim bisey olmus olabilirmi kalıcı cok korkuyorum yardim edin 8 saat gecti suan cok korkuyor uykuya cok dalamıyor .
Ehlimuhabbet Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Haziran 2014 491 5.486 338 18 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Mnk06 #2 Çok çok geçmiş olsun M Mnk06 Allah'ın izniyle melekler korumuştur inşaallah birseyi yoktur kuzucuğun.. yalnizkanepe yerden ne kadar yükseklikte birde düştüğünde nasıl bir pozisyondaydı?
Çok çok geçmiş olsun M Mnk06 Allah'ın izniyle melekler korumuştur inşaallah birseyi yoktur kuzucuğun.. yalnizkanepe yerden ne kadar yükseklikte birde düştüğünde nasıl bir pozisyondaydı?