Bebeğim kanlı kaka çıkıyor lütfen yardım

Sevimlikiz2

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
717
200
23
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 7 bebeğimin kakasında kan ve mukus var şefaf mukus doktora gittik inek sütü alerjisi olabilir dedi ben süt ve süt ürünlerini kestim gelmeye devam etti anne sütünü tamamen kesti 1 hafta vermedim yine geldi mama inek sütlü onu içtiği için benim süt ürünlerini içmememin bir etkisi olmamış olabilirmi birde şöyle bir durum herfün kan gelmiyor bir gün geliyor birgün gelmiyor bazen mukus bile gelmiyor doktor alerji olsa hergün gelir dedi balına gelen varmı kanlı neden çıkıyor olabiliyor mama etkisi

Süt alerjisinde hayvan sütü proteinine alerjisi olur yani normal mama kullanılmaz, benim bebeğimde 2,5 aylıkken kanlı kaka oldu alerjik olması sebebiyle. Süreci alerji doktoru ile yönettik, bence bi çocuk alerji uzmanına gidin mutlaka

Çocuk doktoru alerji doktoruyla götüştü Sanırım hergün düzenli kan gelmediğinden alerji değil dedi nasıl mama kullanılmalı

Bebeğinizin alerjisi var 7 aylık dediniz sanırım. Ek gıda başladı mı?

Çocuk doktoru alerji doktoruna danıştı alerji olduğunu sanmıyorum dedi değildir dedi

Muayene etmeden olmaz ki öyle. Ne peki çözümü ne kan gelmeye devam ediyor. Alerji değildir diyince çözebildi mi?
Çocuğu muayene etmesi gerekiyor alerji doktorunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…