- 7 Nisan 2024
- 717
- 200
- 23
- Konu Sahibi Sevimlikiz2
-
Çocuk doktoru alerji doktoruyla götüştü Sanırım hergün düzenli kan gelmediğinden alerji değil dedi nasıl mama kullanılmalıSüt alerjisinde hayvan sütü proteinine alerjisi olur yani normal mama kullanılmaz, benim bebeğimde 2,5 aylıkken kanlı kaka oldu alerjik olması sebebiyle. Süreci alerji doktoru ile yönettik, bence bi çocuk alerji uzmanına gidin mutlaka
Alerjik mamalar olması lazım eczaneye sorarsanız yardımcı olurlar çok geçmiş olsunÇocuk doktoru alerji doktoruyla götüştü Sanırım hergün düzenli kan gelmediğinden alerji değil dedi nasıl mama kullanılmalı
Sorduk doktorunuza danışın dediler tavsiyede bulunmadılarAlerjik mamalar olması lazım eczaneye sorarsanız yardımcı olurlar çok geçmiş olsun
Hayır daha başlamadıkBebeğinizin alerjisi var 7 aylık dediniz sanırım. Ek gıda başladı mı?
Bulunduğunuz yerde şehir hastanesi varsa orda çocuk doktoruna görünün bence tekrar daha donanamlı oluyorlarSorduk doktorunuza danışın dediler tavsiyede bulunmadılar
Üniversite hastanesine gidiyoruz kaçıncı girişimizBulunduğunuz yerde şehir hastanesi varsa orda çocuk doktoruna görünün bence tekrar daha donanamlı oluyorlar
Çocuk doktoru alerji doktoruna danıştı alerji olduğunu sanmıyorum dedi değildir dediAlerji uzmanına gidin
Çocuk doktoru alerji doktoruna danıştı alerji olduğunu sanmıyorum dedi değildir dedi
Alerji olsa her kakada çıkar düşüncesindeydikMuayene etmeden olmaz ki öyle. Ne peki çözümü ne kan gelmeye devam ediyor. Alerji değildir diyince çözebildi mi?
Çocuğu muayene etmesi gerekiyor alerji doktorunun.
Alerji olsa her kakada çıkar düşüncesindeydik
Tahlillerde temizTamam anladım. Ama alerji değilse ne peki? Bunu söyleyebiliyor mu?
Siz alerji uzmanına görünün bence kan tahlili alsınlar çok geçmiş olsun kısa zamanda geçer inşallahÜniversite hastanesine gidiyoruz kaçıncı girişimiz
Çok teşekkür ederim kan kaka tahlili yapıldıSiz alerji uzmanına görünün bence kan tahlili alsınlar çok geçmiş olsun kısa zamanda geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?