- 11 Mart 2024
- 1.590
- 1.373
- 53
- 30
- Konu Sahibi Sevimlikiz2
-
Evet mamayı Dr raporla yazıyor ücretsiz alabiliyorsunuzKabarıklık döküntü yok biz mama konusunda şimdi farkına vardık ben yemiyordum ama mamada süt peynir suyu vesaire var bunu hiç düşünmemiştik eczacıdan almak istedik Ama doktoru tavsiye edeceği bir şeyi almalısınız dedi Yarın doktorla görüşeceğiz
Ben ilk etapta hepsini kestim salça da dahil düzelince ailk salçadan başladım hemen yedim sıkıntı ol ayınca devam ettimDomates demişsiniz salçadamı yememek gerekiyor domatesten ya
Bebeğim ne kadarlık suan ne ölçüde geçti alerjisiVallahi benim bebeğimin alerjisi var haftada bir haftada iki haftada üç böyle değişik şekillerde kan geldi kakadan. Alerji maması için evet parayla ve raporla alabilirsiniz ama önceden bir deneyip bebek hangisini seviyorsa onu raporla alabiliyorsunuz. Bence direk bir alerji uzmanına gidin doktor sizi biraz sallamış gibi geldi bana.
Ek gıdası nasılArkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 7 bebeğimin kakasında kan ve mukus var şefaf mukus doktora gittik inek sütü alerjisi olabilir dedi ben süt ve süt ürünlerini kestim gelmeye devam etti anne sütünü tamamen kesti 1 hafta vermedim yine geldi mama inek sütlü onu içtiği için benim süt ürünlerini içmememin bir etkisi olmamış olabilirmi birde şöyle bir durum herfün kan gelmiyor bir gün geliyor birgün gelmiyor bazen mukus bile gelmiyor doktor alerji olsa hergün gelir dedi balına gelen varmı kanlı neden çıkıyor olabiliyor mama etkisi
Ohoooyyyt ben yazsam roman olur. Benim alerji doktoru bana yasak listesi verdi (bizde huzursuzluk gaz vardı). Ve dedi ki sakın ama sakın kafana göre bişey kesme yoksa işin içinden çıkamayız. Çünkü insan o noktaya gidiyor gerçekten ama o işin sonu yok. Ben de okudum araştırdım çilek domates bilmem ne alerjik diyorlar normalde bize yasak değil ama, kafayı yedim. O yüzden burada yazılan ürünleri ciddiye almayın. Doktor takibindesiniz, evet çok zor ve değişik bir konu insan korkuyor. O yüzden bence alerji uzmanı ile görüşün o ne diyorsa onu yapın.Ya burdaki yorumlara bakıyorum okadar çok şey sayan varki tavuk etinden balığa kadar cevize domatese kadar vs yicek bişey kalmıyor bide ya boşunaysa bukadarı diye düşünmüyor değilim çocuk doktoru sadece süt süt ürünleri dedi hatta dana eti bile ne alaka dedi ama ne kadar doğru yönlendiriyor bilmiyorum alerji bölümüne yönlendirmedi daha kendi bi görüştü alerji değildir bana gelmesine gerek yok dedi hergün kanlı çıkmamasınıda baz alıyorlar yarın yine gideceğim bakalım ne olacak
Şuan 11 aylık olacak neredeyse, 8 aydan beri kan yok. 6.ayda süt alerjisi geçti. Kan gidecek mi diye kuruyemiş kapatmıştık, onu da açtık onla alakalı değilmiş. Yumurta devam ediyor şuan için. Yaşına yakın tekrar test edeceğiz.Bebeğim ne kadarlık suan ne ölçüde geçti alerjisi
Ben diyetimi tamamen açtım ama (%30 günde emziriyorum) yumurta domates ve yoğurtta sıkıntı yok ama cici bebe denediğim zaman mukus oluyor hala bizimki de neredeyse 11 aylık bizde 4.5 aylık tanı aldık ama ama bağırsak tepkili daha çok ben iŞuan 11 aylık olacak neredeyse, 8 aydan beri kan yok. 6.ayda süt alerjisi geçti. Kan gidecek mi diye kuruyemiş kapatmıştık, onu da açtık onla alakalı değilmiş. Yumurta devam ediyor şuan için. Yaşına yakın tekrar test edeceğiz.
2,5 aylık teşhis aldı
Yumurta alerjisi var mı, onda yumurta var galiba. Koruyuculara da tepki veriyo olabilir eğer tepkiyse huzursuzluk vb. Mukus tek başına bişey anlam ifade etmez ona takılmayın belki salyası vardır ondan oluyordur vsBen diyetimi tamamen açtım ama (%30 günde emziriyorum) yumurta domates ve yoğurtta sıkıntı yok ama cici bebe denediğim zaman mukus oluyor hala bizimki de neredeyse 11 aylık bizde 4.5 aylık tanı aldık ama ama bağırsak tepkili daha çok ben i
Canm keçi sütü ve tam tahıllı kullanıyorum ama yine De mukus ve kaka sayısında artış oluyor yumurta sarısını daha önce denedim bir sıkıntı olmadı ama çok da vermiyorum açıkçası bizde kan ben 1 kez gördüm (karpuzda olabilir tam emin olamadık ) ama prof a çoçuk gastroya gidiyoruz alerji tanısı koydu çok mukus hıiuzırsuzlık gaz vardıYumurta alerjisi var mı, onda yumurta var galiba. Koruyuculara da tepki veriyo olabilir eğer tepkiyse huzursuzluk vb. Mukus tek başına bişey anlam ifade etmez ona takılmayın belki salyası vardır ondan oluyordur vs
Hayır yaptırmadık ama mecburi yapmışlar galiba, uzmandan rapor aldık alerjisi var diye. 11,5 aylık tekrarlanacak eğer geçmiş olmazsa özel bi aşı reçete edilecek kkk içinCanm keçi sütü ve tam tahıllı kullanıyorum ama yine De mukus ve kaka sayısında artış oluyor yumurta sarısını daha önce denedim bir sıkıntı olmadı ama çok da vermiyorum açıkçası bizde kan ben 1 kez gördüm (karpuzda olabilir tam emin olamadık ) ama prof a çoçuk gastroya gidiyoruz alerji tanısı koydu çok mukus hıiuzırsuzlık gaz vardı
Birde sana kızamık aşısını soracağım biz hala yapmadık siz yaptınız mı 9. Ay bizim çevrede vuruluyorda
Ek gıdaya başlamadık dahaEk gıdası nasıl
Yani her ihtimali düşünmek açısından soruyorum kırmızılı şeyler yiyince olduğu gibi çıkıyor olabilir
Yani her ihtimali düşünmek açısından soruyorum kırmızılı şeyler yiyince olduğu gibi çıkıyor olabilir
Anladım canm 1 Yaşta bir dozu daha var zaten bize çoçuk Dr hastanede yaptırın dedi bizim gastro Dr yaptırmayın dedi ama aynı durumda olup alerji drlaro yaptırın dedikleri de olmuş ama anlamadımHayır yaptırmadık ama mecburi yapmışlar galiba, uzmandan rapor aldık alerjisi var diye. 11,5 aylık tekrarlanacak eğer geçmiş olmazsa özel bi aşı reçete edilecek kkk için
Doktorlar inek sütüne alerjidi olabilir diyorlar anneye süt ve süt ürünlerini tüketmeyi yasaklıyor süt ve süt ürünleri diyeti bi nevi istersen bunları yüketme bi kaç gün deneBebeğimde aşırı huzursuzluk ağlama nöbetleri var. 2 aylık ve hala sürüyor kolik bebek dediler ama kakası hiç normal değil baştan beri mukuslu oldu yeşil oldu birkaç kere de nokta kadar kan gördüm. Alerji olabilir mi acaba
Doktorlar inek sütüne alerjidi olabilir diyorlar anneye süt ve süt ürünlerini tüketmeyi yasaklıyor süt ve süt ürünleri diyeti bi nevi istersen bunları yüketme bi kaç gün dene
Dene bana doktorlar direkt süt alerjisi demişler di ama bizim ne olduğu daha belli değil vogaferon demir ilacından olma ihtimalime bakıcazOff. Bugün peynir yedim de yarından itibaren deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?