Bebeğim kanlı kaka çıkıyor lütfen yardım

Hemen çoçuk gastroya ve alerjiye götür diyet yap diyetinde (süt ürünleri yumurta paketli gıda susam ürünleri domates çilek gibi alerjik şeyleri dana etş) hepsini kes zaten gittiğin Dr sana alerji maması yazar onu kullan ortalama 10 güne düzelir

Ayrıca vücudunda kabarıklık döküntü var mı sizin zaten yüksek ihtimalle bağırsak tepkili bir alerji maalesef kan ve deri testinde çıkmayabilir bu alerjisi yok demek değilmiş oğlumda da aynı sorunlar var çoçuk gastroya profa gidiyoruz
Diyet ve alerji maması ile 1 haftada düzeldi kanlar temiz geldi ama Dr alerjisi var dedi her zaman doğru sonuç vermez dedi testler

Aylarca kanlı kaka muhabbetinden hastanelere kaç kere gittigimi biliyorum kaç doktor değiştirdim kimisi aynı sizdeki gibi süt ürünlerini kesti ama yine sizin gibi hiçbir işe yaramadı ama ben anne sütünü kesmedim. Bu arada makat yırtığı açısından da değerlendirilmesi gerekiyor bazı doktorlar göremiyor çok derinde olabiliyor. Neyse sonra bir doktora gittik bana dedi ki daha dün bu konuyla alakalı konferanstaydım şimdi şöyle bir şey var dedi evet kanlı kaka var ama vücudunda döküntü yok, kilo alma konusunda bir sıkıntı yok gayet gelişimi güzel yani bu demek oluyor ki evet bir şeye alerjisi var ama vücut bunu tölere edebiliyor. Şimdi senden şunu istiyorum dedi bir çizelge oluşturuyorsun her kakasının fotoğrafını çekiyorsun ve o gün ne yediysen yazıyorsun dedi. Kanlı kaka ne sıklıkta oluyor ona bakacağız dedi bu süreçte de özellikle süt ürünlerini daha çok tüketmeni istiyorum dedi. Yani bu şekilde bir şey yaptırdı bize. Ama sonra çocuk cerrahı makatta yırtık saptadı ve baya arkadaydı hiçbir doktor göremedi onu yani bizim sebebimiz alerji değil makat yırtığıymış ama yine de çizelge oluşturan doktorun görüşünü de değerlendirmeni isterim. Çok geçmiş olsun umarım geçer en kısa zamanda

Doktorların yazdığı raporlu mama var.Alerjik bebekler için. Bi bunu sorsanız doktorunuza

Doktorların yazdığı raporlu mama var.Alerjik bebekler için. Bi bunu sorsanız doktorunuza
Kabarıklık döküntü yok biz mama konusunda şimdi farkına vardık ben yemiyordum ama mamada süt peynir suyu vesaire var bunu hiç düşünmemiştik eczacıdan almak istedik Ama doktoru tavsiye edeceği bir şeyi almalısınız dedi Yarın doktorla görüşeceğiz

Makat yırtığımı bilemedim bizde kıkcal damar patlaması olabilirmi siye düşündük ama dün ikizide mukuslu kaka yaptı iki tane ufakta kan vardı makat olsa ikizindede başlarmıydı

Domates demişsiniz salçadamı yememek gerekiyor domatesten ya

Vallahi benim bebeğimin alerjisi var haftada bir haftada iki haftada üç böyle değişik şekillerde kan geldi kakadan. Alerji maması için evet parayla ve raporla alabilirsiniz ama önceden bir deneyip bebek hangisini seviyorsa onu raporla alabiliyorsunuz. Bence direk bir alerji uzmanına gidin doktor sizi biraz sallamış gibi geldi bana.

Ayrıca evet çok fazla kaka veya gaz çıkarttığında çatlak olabilir oradan da kan gelebilir aşırı huzursuzluğu kiloda problem… bazen doktorlar bunlar yoksa eğer durumu görmezden geliyorlar,nokta kadar kanları falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…