Aylarca kanlı kaka muhabbetinden hastanelere kaç kere gittigimi biliyorum kaç doktor değiştirdim kimisi aynı sizdeki gibi süt ürünlerini kesti ama yine sizin gibi hiçbir işe yaramadı ama ben anne sütünü kesmedim. Bu arada makat yırtığı açısından da değerlendirilmesi gerekiyor bazı doktorlar göremiyor çok derinde olabiliyor. Neyse sonra bir doktora gittik bana dedi ki daha dün bu konuyla alakalı konferanstaydım şimdi şöyle bir şey var dedi evet kanlı kaka var ama vücudunda döküntü yok, kilo alma konusunda bir sıkıntı yok gayet gelişimi güzel yani bu demek oluyor ki evet bir şeye alerjisi var ama vücut bunu tölere edebiliyor. Şimdi senden şunu istiyorum dedi bir çizelge oluşturuyorsun her kakasının fotoğrafını çekiyorsun ve o gün ne yediysen yazıyorsun dedi. Kanlı kaka ne sıklıkta oluyor ona bakacağız dedi bu süreçte de özellikle süt ürünlerini daha çok tüketmeni istiyorum dedi. Yani bu şekilde bir şey yaptırdı bize. Ama sonra çocuk cerrahı makatta yırtık saptadı ve baya arkadaydı hiçbir doktor göremedi onu yani bizim sebebimiz alerji değil makat yırtığıymış ama yine de çizelge oluşturan doktorun görüşünü de değerlendirmeni isterim. Çok geçmiş olsun umarım geçer en kısa zamanda