- 30 Haziran 2016
- 74
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mervekulis
-
arkadaşlar bebegım karnımda ölmüş olabilir? diyorlar 8 hafta olmasına ragmen 5 hafta diyorlar sanırım bende düşük yapıyorum2 gündür çok şiddetli sancım var ve kanamam da var dün hastaneye gittiğimde kürtaj dediler bugunde bir parça düşürdüm büyük değildi. kürtajdan çok korkuyorum lütfen yardım edin ne yapmam lazım
Arkadasim minik 2 parca diosunnn belki bebegin yasiycakk acilee gitmen gerek 2 kucuk parca ve ya buyuk parca farkemetz buyuk ihtimal dusuuorusn bebegni ve doktora gidip icinde kalan parcalari almazlarsa sana zarar verir ve iş uzarrYarın gitsem sıkıntı olur mu 2 3 gündür sancılarım var bugün 2 minik parça düştü işte korkuyorum anestezi olmazsam çünkü panik bozukluğu olan biriyim kalp krizi geciririm
ben 3 doktora gittim kalp atışını duyduktan sonra tekrar kalp atışı yoksa malesef sonuç değişmiyorbenimkide 5 haftalıktık kapl atışı duyuldu bir hafta sonra gittik kalbi durmuştu , bende başka dr hiç gitmediğim için hala pişmanım ama benim hiç kanamam olmadı direk dr kürtaja aldı , çok geçmiş olsun
verende rabbim alan da sabır dile canım
doktorun sana bişey söylemedi mi? şu gün gel yapalım diyeBu saatte gitsem yaparlarmi
Aynisi banada daha 1 hafta once oldu buyuk parcalar dusurdum haftahanede ve 20dk civarnda kurtajla icerde kalan parcalar alindi peki suandan sonra onerecegn var mi cocuk icin ne kdr beklemeliyiz bir bebisimiz olmasini cok istiyoruzgeçmiş olsun canım.
bende 29 mayısta düşük yaptım bebeğim 12 haftalık olmasına rağmen 8.haftada kalbi durmuş doktor kürtaj dedi evdeyken kanamam başladı iki tane parça düştü sonrasında çok kanama ve sancıdan hastaneye gittik hemen kürtaja aldılar. seni anestezi veriyorlar zor bir işlem değil 15-20 dk bitiyor seni uyandırıyorlar.
Rabbim inşallah yeniden hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin
canım ben bi kerede cocuk dusurdum 4 ay sonra hamıle kaldmAynisi banada daha 1 hafta once oldu buyuk parcalar dusurdum haftahanede ve 20dk civarnda kurtajla icerde kalan parcalar alindi peki suandan sonra onerecegn var mi cocuk icin ne kdr beklemeliyiz bir bebisimiz olmasini cok istiyoruz
Yaparlar mi die bir sey yok doktorlara kalsa sabah yatsan ertesi sabaha yaparlar ama sert cikinca istedklerne 1 saatte her seyi hallediolar en azindan kendi sagligin icin gitmen gerrk ve de insallah daha cokk bebismz olurBu saatte gitsem yaparlarmi
önce bir telefon et gelemedim diye gel derlerse gidersin. kanaman ve sancın çoksa başka bir hastaneye de acilden gidebilirsinkızlar bugun erken gel dediler korktum gidemedim belki şimdi bi daha bakarlar ne dersınız
bakalım cok korkuyorum daha anneme haber etmemiştim kalp atısı olunca soyleyecektık smdı kadında uzulmesınYaparlar mi die bir sey yok doktorlara kalsa sabah yatsan ertesi sabaha yaparlar ama sert cikinca istedklerne 1 saatte her seyi hallediolar en azindan kendi sagligin icin gitmen gerrk ve de insallah daha cokk bebismz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?