- Konu Sahibi Mervekulis
-
dediğim gibi ben bir kaç doktora gittim biri bir adet döneminden sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi diğeri 3 ay korunun dedi ilk adetten sonra doktora muayene olup ona göre hareket edebilirsiniz.Aynisi banada daha 1 hafta once oldu buyuk parcalar dusurdum haftahanede ve 20dk civarnda kurtajla icerde kalan parcalar alindi peki suandan sonra onerecegn var mi cocuk icin ne kdr beklemeliyiz bir bebisimiz olmasini cok istiyoruz
Anladim yani rahimim kendini toparlamasi lazim zaten muane fln var haftaya bir adet donemnden sonra tekrar cagirir sanrm sonra tekrar deneyebilirzdediğim gibi ben bir kaç doktora gittim biri bir adet döneminden sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi diğeri 3 ay korunun dedi ilk adetten sonra doktora muayene olup ona göre hareket edebilirsiniz.
bir hafta sonraki rutin kontrol tatlım temiz mi kalan parça var mı diye kontrol ediyorlar. gebeliğin kaçıncı haftada sonlandı kanama 15 gün falan sürüyo ama fazla da olabilir.Anladim yani rahimim kendini toparlamasi lazim zaten muane fln var haftaya bir adet donemnden sonra tekrar cagirir sanrm sonra tekrar deneyebilirz
Korkma canım ama sağlığını da ihmal etme. Yılbaşında 10 haftalık bebeğim aynı şekilde oldu, parça gelince kürtaj dediler. Canlı canlı yapacağız canın da yanabilir kabul ediyorsan yapalım dedi pis caniler mecburen kabul ettim. Aç karnına olduğum için genel anestezi ile yaptılar ameliyathanede uyumadan önce söylediler, uyandığımda her şey bitmişti hissetmedim bile, kürtaj sonrası biraz kanamam oldu şimdi tekrar hamileyim. Mümkünse genel anestezi ol bence, mümkün değilse de yapacak bi şey yok ben razı olmuştum. Sana bir şey olmasın üzülme.Yarın gitsem sıkıntı olur mu 2 3 gündür sancılarım var bugün 2 minik parça düştü işte korkuyorum anestezi olmazsam çünkü panik bozukluğu olan biriyim kalp krizi geciririm
Tekrar hamilelik icin ne kadar bekleniz aynu durumu ben de yasiyorum ?Korkma canım ama sağlığını da ihmal etme. Yılbaşında 10 haftalık bebeğim aynı şekilde oldu, parça gelince kürtaj dediler. Canlı canlı yapacağız canın da yanabilir kabul ediyorsan yapalım dedi pis caniler mecburen kabul ettim. Aç karnına olduğum için genel anestezi ile yaptılar ameliyathanede uyumadan önce söylediler, uyandığımda her şey bitmişti hissetmedim bile, kürtaj sonrası biraz kanamam oldu şimdi tekrar hamileyim. Mümkünse genel anestezi ol bence, mümkün değilse de yapacak bi şey yok ben razı olmuştum. Sana bir şey olmasın üzülme.
Ben yilbasinda dusuk yaptim, doktora gittim ultrasonda bakti marttan itibaren kalabilirsin dedi ama bizim bazi sorunlar oldu moralimiz bozuktu ikimizin de mayisi bulduTekrar hamilelik icin ne kadar bekleniz aynu durumu ben de yasiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?