Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba doktor bey ben 34 haftalıık hamıleyım dun doktor kontrolum vardı ve bebğim kilo almamış 1 955 gr olmuş 2 kiloyu gecmesı gerekırmıs bıde suyu azmış bu neden olur su azalması kotu bırseymı ve ne yapmam gerek her ikisi içinde lütfen yardımcı olun cok uzgunum:a015:
merhaba doktor bey ben 34 haftalıık hamıleyım dun doktor kontrolum vardı ve bebğim kilo almamış 1 955 gr olmuş 2 kiloyu gecmesı gerekırmıs bıde suyu azmış bu neden olur su azalması kotu bırseymı ve ne yapmam gerek her ikisi içinde lütfen yardımcı olun cok uzgunum:a015:
bol su içmemim bir yararı olmazmı doktor bey 31 haftalıkken doplere gırdım ve orda bırsey yoktu 34 haftalık normal kontrolumde cıktı ve hemen alınırmı yanı su cogalması gıbı bır durumu yokmu (
doktorlarin dedigine fazla takmayin bence benim kizim sezeryanla dünyaya geldi yani normal dogumdan 2 hafta oncesi sezeryan olmasinin sebebide dr bana kilosu az ve kafasi kücük doguramazsin dedi bende korktum sezeryan oldu ama cok sükür allahima herseyi cok iyi ve sagligi yerinde dogdu demek istedigim bence buna okadar takmayin suyu da azsa onu zaten dr´unuzun kontrolu altinda olmanizi isteyecektir..
(yanlis anlasilmasin bazen cihazlarda hata olabiliyor onu demek istedim )
bol su içmemim bir yararı olmazmı doktor bey 31 haftalıkken doplere gırdım ve orda bırsey yoktu 34 haftalık normal kontrolumde cıktı ve hemen alınırmı yanı su cogalması gıbı bır durumu yokmu (