bebeğim kilo almamış

Doğuma 20 gün var daha ,kilo alır,almasa bile sağlığı yerinde olsun.Kilo kafaniza takacaginiz en son şey olmalı .

yumurta hergün yiyemiyorum çalıştığım için ancak kalkıyorum yataktan et süt yiyorum ama
teşekkür ederim

Her gün bir yumurta
Geceden haşla sabah yersin
Kaşar peyniri, protein içeren yiyecekler yemelisin
Ekmek falan sadece bize kilo aldırıyor

onu açıkladı dr sancı esnasında karın içi yırtılma gibi bişeyler demişti tam kalmadı aklımda bizde sezeryan istiyoruz sekiz yılda biriciğimiz olunca

Miyom kist degilmi? Karin ici neden yirtilsin? Önceki bir sezeryan degil ki. Tabiki secenek sizin fakat dr Banu Ciftci'yi okumani tavsiye ederim. Kim bilir fikrin degisir :)

Her halukarda bebegini saglikli bir sekilde eline almani dilerim. Fazla endise etme. Bu zamanlarin tadini cikar. Sonradan onun tekme atmasini bile özleyeceksin. Evet su an bunalmissindir, bebegi görmeyi sabirsizlaniyorsun. Bunlarin hepsi normal, ama yinede tadini cikar iste :) Bol bol foto cek.

Toplamda 26 kilo aldım ama benim kız 3600 doğdu.Aldığın kiloyla alakası olmuyo yani.Bebek kilo alsın diyede her sabah kaşar yumurta meyve olarakta muz yiyodum.Ceviz bademde tabi.2450 doğuran bi tanıdığım var şimdi bebeği baya bi toparladı.Kızım doğumdan bi hafta önce 3200 dü 3600 doğdu yani son zamanlarda da kilo alımı iyi olabiliyo.

Arkadaşlar gebeyken haftada iki kere balık (somon,levrek) her gün bir yumurta, muz, sabah kahvaltıda kaşar peynir ve her öğünde de et tükettim ama bebeğim 2500 doğdu. Yani yemekle hiç alakası yok bu işin.

Bnm kızım da aynı sizin gibiydi ben 20 kilo almama rağmen son ay bebeğim doğru düzgün hiç kilo alamadı. Doktorumun tahmini 2500 dü fakat 2800 dopdu. Bnm birazda hamileliğinde etten tiksinmemden kaynaklanıyordu fakat kilo almayınca son ay her gün mutlaka yedim ve biraz faydası oldu sanırım. Doktorlar önmli olan haftasını tamamlaması diyor yoksa doğunca çok hızla yetişiyor yaşıtlarına mesela bnm kızım ilk ay 1500 gr aldı doktor bile şaşırdı çok iyi telafi etti eksiğini. İçiniz rahat olsun önemli olan hafta ve ciğer gelişimi

Merhaba canım. Anne babanın yapısı nasıl. Benim bebeğim için de doktor aynı şeyleri söyledi. En fazla 2.5 doğar dedim 2.250 doğdu
Çok şükür sağlığı yerinde minyoln bir bebeğim oldu. Kemik yapısı öyle hala ufak tefek.

Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Doktorunuzu dinleyin.İlk çocuğuma 3 kiloyu geçmez dedi dr.3500 doğdu.

İkizlerim oldu ardından biri 1200 Gr diğeri 2200 Gr di.gayet sagliklilar çok şükür

Bir de yakın arkadaşımin da 3 çocuğu var hep 38.haftada 2kg civarı doğdular.

Siz beslenmenize dikkat edin, sağlıkla gelir inşallah bebeğiniz.

Benim bebeğim de 40. Haftasında 2.250 olarak doğdu. Ben 20 kilo aldım bu arada hamilelik boyunca:/ bebeğime giden 2 kilocuk olmuş.
Önemli olan sağlıklı olması.
Şimdi maşallahı var her anlamda.
Dert etmeyin,stres olarak yansır yavrunuza. Sağlıkla,hayırla gelsin diye dua edin.

Merhaba protein ağırlıklı beslen köfte kaşar peyniri şekeri meyvelerden al muz ceviz ben hamileliğimde 6 kg aldım bebeklere kg için senin protein depolanan lazım diyelim ki zayıf doğdu sonrasında süt ile inşallah toparlar annesi kendinizde onu da sıkma rabbim sağlıcakla kavuştursun

Sizin kilo almanizla alakali bir durum degil. Ben iki gebelikte de 8.5 kilo aldim. 36 haftalik buyuk oglum 2700 , 36+3 küçük oglum 3.200 dogdu. Zamanini bekleselerde 4.5 kilo dogacakti ufak oglum. Merak etmeyin kucuk bebek hızlı büyür. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.

bu haftalar hizli kilo alir bol bol sut yogurt ve et sulu gidalar tuketin

Ben 8 aylık 1400 kg doğmuşum. Maşallah şimdi 30 yaşında sağlıklı bir kadınım :) allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin , korkmayın , Allah’ın izniyle birşey olmaz

saglikli dogsunda kilosuna takilmayin hem eskiler zayif dogan cocuk cabuk gelisir diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…