Bebek Beslenmesi Bebegim kilo almiyor, cok istahsiz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mira94

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
44
13
8
40
Merhaba arkadaşlar,

benim 3 aylık bebeğim var ve sorunum bebeğim çok iştahsız . , idrar yolu tahlil yaptirdik sorun yok temiz cikdi.ilk iki ay cok guzel kilo aliyordu.anne sutu ve mama iciyordu.Aptamil veriyordum, 2 ci ayinda Golden Goat vermeye bashladim.ondan sonrA hep 60 ml icmeye bashladi, shimdi Golden Goati da , Aptamili de almiyor :KK43:( sutum Cok az onu da zorlaemziriyorum.Bebeği benim gibi olan var mı?

Sutunu arttirmak icin biseyler iciyormusun canim emmesi icin zorlasan

Sutunu arttirmak icin biseyler iciyormusun canim emmesi icin zorlasan
Cevab yazdigin icin tesekkur ederim canim. Artik su, koposta, Humana caylar icmekden bikdim valla. Hic fayda yok. Sutum az oldugu icin bebegim de artik emmiyor. Bugun SMA aldik hic icmedi. Tekrar aptamil aldik Cunki Ilk 2 ay aptamil guzel iciyordu, simdi Onu da icmedi. Galiba Similaci az da Olsa sevdi,

Cevab yazdigin icin tesekkur ederim canim. Artik su, koposta, Humana caylar icmekden bikdim valla. Hic fayda yok. Sutum az oldugu icin bebegim de artik emmiyor. Bugun SMA aldik hic icmedi. Tekrar aptamil aldik Cunki Ilk 2 ay aptamil guzel iciyordu, simdi Onu da icmedi. Galiba Similaci az da Olsa sevdi,
Ama Onun da kac sene once icinden bocek filan cikdigini okudum baska bir kadinlar forumunda

Off Allah kolaylik versin cok zor tahmin edebiliyorum mecbur mamayla devam edeceksen senin yerinde olsam mamalarin internet sitelerine yazip numune urun talep edip denerim yazik kutu kutu mama alip ziyan olmasin mamalarda cok pahalidir zamaninda bez icin numune talep etmistim hepside gelmisti

Off Allah kolaylik versin cok zor tahmin edebiliyorum mecbur mamayla devam edeceksen senin yerinde olsam mamalarin internet sitelerine yazip numune urun talep edip denerim yazik kutu kutu mama alip ziyan olmasin mamalarda cok pahalidir zamaninda bez icin numune talep etmistim hepside gelmisti
Teshekkur ederim Canim bilgi icin , bebelaci ve hipi denemedik. Oyle yaparim bende numune urun talep ederim.

Merhaba. Bebeginiz kaç kilo? ilk iki ay fazla aliyorlar zaten, sonradan benim de düştü. Sadece anne sütü veriyorum ben

Merhaba. Bebeginiz kaç kilo? ilk iki ay fazla aliyorlar zaten, sonradan benim de düştü. Sadece anne sütü veriyorum ben
3.300 dogdu shuan 5.300 bu ay kilo almadi. Bende anne sutu veriyorum ama yetmiyor sutum , bazen sagib veriyorum.shimdi anne sutu de, mama da yemiyor :(

3.300 dogdu shuan 5.300 bu ay kilo almadi. Bende anne sutu veriyorum ama yetmiyor sutum , bazen sagib veriyorum.shimdi anne sutu de, mama da yemiyor :KK43:
Benimki de çok az emiyor nasıl doyuyor anlamıyorum. 4.ayda 600 gram almış ebeler az diyip durdu

3.300 dogdu shuan 5.300 bu ay kilo almadi. Bende anne sutu veriyorum ama yetmiyor sutum , bazen sagib veriyorum.shimdi anne sutu de, mama da yemiyor :KK43:
İki aylık kilosu çok iyiymiş, iştahı artar insallah. Bebekler bir ay çok az kilo alırken diğer ay çok alabiliyorlamis, ins öyle olur

Helva ye kavun ye üstpne su ic süt yapar

Benimki de çok az emiyor nasıl doyuyor anlamıyorum. 4.ayda 600 gram almış ebeler az diyip durdu
Sasirmis o ebeler. 4.ay zaten kilo alimi azalirmis. Mama fabrikalari icin mi calisiyor onlar? Kizlar sutunuzu artiracak tek sey var o da emzirmek. Bozmayin hemen moralinizi. Ben de mama+meme olarak devam ettim bir sure kurtuldm sukur mamadan. Face de emziren anneler grubunu tavsiye ederim

Sasirmis o ebeler. 4.ay zaten kilo alimi azalirmis. Mama fabrikalari icin mi calisiyor onlar? Kizlar sutunuzu artiracak tek sey var o da emzirmek. Bozmayin hemen moralinizi. Ben de mama+meme olarak devam ettim bir sure kurtuldm sukur mamadan. Face de emziren anneler grubunu tavsiye ederim
Evet ilk 3 ay gayet iyi aldı. Sonraki aylar azalacagini okumuştum ben de, hadi onu geçtim 600le, 1000gram arasi normal diye biliyorum. Sadece anne sütü veriyorum doğduğundan bei .Herkes de öğrenmiş bir mama, ebesinden doktoruna, haklisiniz

Agzinagünde bi cay kasigi pekmez ver asiri kilo yapmaz iyi besler pekmez zararsiz

Evet ilk 3 ay gayet iyi aldı. Sonraki aylar azalacagini okumuştum ben de, hadi onu geçtim 600le, 1000gram arasi normal diye biliyorum. Sadece anne sütü veriyorum doğduğundan bei .Herkes de öğrenmiş bir mama, ebesinden doktoruna, haklisiniz
Ama Doktor her ay 1000 kilo alsin diyor , 200 gr Zor aliyor. Zaten 3 ay sonrasi az kilo aliyorlarmis nasil aldiralim

Benim bebegim artik emmek istemiyor , ac kaldigi icin farkli mamalar denedik diye artik emmiyor da, zorla emzir ince midesi bulaniyor :( inshAllah tekrar emzirmeyi basaririm

Back
X