Bebek Beslenmesi Bebegim kilo almiyor, cok istahsiz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba arkadaşlar,

benim 3 aylık bebeğim var ve sorunum bebeğim çok iştahsız . , idrar yolu tahlil yaptirdik sorun yok temiz cikdi.ilk iki ay cok guzel kilo aliyordu.anne sutu ve mama iciyordu.Aptamil veriyordum, 2 ci ayinda Golden Goat vermeye bashladim.ondan sonrA hep 60 ml icmeye bashladi, shimdi Golden Goati da , Aptamili de almiyor :KK43:( sutum Cok az onu da zorlaemziriyorum.Bebeği benim gibi olan var mı?

Bende boyle birşey yasamıştım doktorum çocukları kısa kısa emzirirsenİz ya da mama verirseniz buyume hormonları aktive olmaz ve kilo alamaz . 1,5 ve 2 saatte bir degil 3 saat kadar beklenip iyice acıktırıp yenilmesi gerektiğini belirtmişti

Bende boyle birşey yasamıştım doktorum çocukları kısa kısa emzirirsenİz ya da mama verirseniz buyume hormonları aktive olmaz ve kilo alamaz . 1,5 ve 2 saatte bir degil 3 saat kadar beklenip iyice acıktırıp yenilmesi gerektiğini belirtmişti
Cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin, ben 2 sAat aralikda yedirtiyorum cunki 30,60 ml yiyor diye , bari sil sik yesin diyorum . Ama bunu bilmiyordum

Back
X