M
meleğimsin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meleğimsin
-
Canım üzme kendini bebek ilk ay az alıyor benim kızda 3400 doğdu 11. gün gittim dr 3200 dedi mamayıda veriyorum ama almamış önemli olan bebişin yiyor mu ve kakasını çişini yapıyormu bunlar normalse düzene girer.Mamayıda çok dayama ben bu sorunla boğuşuyorum şimdi mesela benim kızda göğsümden emmiyor biberon istiyor herşey moralle iyi gider.doğum kilosu 3.430 gr doğumdan iki hafta sonra 3.380 bir 10 gün sonra gittik yine aynı 1 gr bile almamış dr.da emzirdikten sonra mama ver dedi cumartesi tekrar kontrol var günde gece de dahil 4-5 kere kakasını yapıyor ama mamadan önce gündüz uyuyordu btün gecede gözümüzü kırpmıyorduk sabaha kadar hiç ama hep meme istiyordu ağlıyordu şimdi en fazla 2 kere kalkıyor geceleri ben kaşıkla veriyordum ama çok ağlıyor kaşıkla o yüzden biberonla veriyorum bilmiyorum ne olacak yavrum inşallah kilo alır.
Of sakın mamaya başlama o hatayı ben yaptım.. insan kilolu tombiiş olsun istiyo ama anne sütü yarar zamanla! Bak sana tavsiyem eşekler gibi pişmanım şarıl şarıl akardı sütüm emmiyo şimdi mamanın kokusu berbat tiksiniyo 9 saat arayla emiyo mamayı iyice zayıfladı sakın kardeşim daha ufak, alıcak merak etme sen süt olsun diye sadece su içiyosan ondan da yaramaz herşeyi ye rejimi bırak emzirmek gibi kilo verdiren bi spor yok.. ciddiyim yemin ederim pişman olursun mamaya hemen alışacak seni istemiyecek ben usandım mama biberonu yıka sağdığım biberonu yıka ... çok yorucu sakın bak çok samimiyim alışırsa almaz seni pişman olursun anne sütü gibi varmı asla yok emin ol mama külo aldırmayacak bende doktor dedi başladım keşke dinlemeseydim sütüm daha çok kilo aldırıyordu sakınnnn..MRB ARKADAŞLAR ÇOK MORALİM BOZUK BEBEĞİM 23 GÜNLÜK OLDU DR.A GİTTİK AMA HİÇ KİLO ALMAMIŞ DOĞUM KİLOSUYLA AYNI EMZİRİYORUM SÜTÜMDE MAŞALLAH VAR AMA NEDEN ALMIYOR ANLAMADIM ŞİMDİ EK OLARAK MAMAYA BAŞLADIK AMA BİLMİYORUM YA YİNE ALMAZSA ÇOK ZAYIF YAVRUM YA ARANIZDA BENİM GİBİ OLAN VAR MI?senağlama
Canim bayan yazali 8 yil olmus yinede yeni bebegi olanlar icin aciklayici olmusOf sakın mamaya başlama o hatayı ben yaptım.. insan kilolu tombiiş olsun istiyo ama anne sütü yarar zamanla! Bak sana tavsiyem eşekler gibi pişmanım şarıl şarıl akardı sütüm emmiyo şimdi mamanın kokusu berbat tiksiniyo 9 saat arayla emiyo mamayı iyice zayıfladı sakın kardeşim daha ufak, alıcak merak etme sen süt olsun diye sadece su içiyosan ondan da yaramaz herşeyi ye rejimi bırak emzirmek gibi kilo verdiren bi spor yok.. ciddiyim yemin ederim pişman olursun mamaya hemen alışacak seni istemiyecek ben usandım mama biberonu yıka sağdığım biberonu yıka ... çok yorucu sakın bak çok samimiyim alışırsa almaz seni pişman olursun anne sütü gibi varmı asla yok emin ol mama külo aldırmayacak bende doktor dedi başladım keşke dinlemeseydim sütüm daha çok kilo aldırıyordu sakınnnn..
Benim bebegim de 25 gunluk. Kilo alimi yavas ama bu sorun pek cok kiside oldugu halde topik fazla ilerlememis. Fazla paylasim yok. Mamaya baslamak istemiyorum. Katki maddeli urunler onlar ama ne yapacagimi da bilmiyorumMerhaba yazali 11 sene olmus ama. Bir umut yaziyorm size. Daha sonra bebeginiz kilo alabildi mi duzene sokabildiniz mi? Herhangi bir saglik problemi yasadiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?