Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğim kilo almıyor :(

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Ruhefzamm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
126
10
18
35
Merhaba annelerr. Benim bebeğim 2.925 dogdu. Şuan 6 buçuk aylık ve 6 buçuk kilo. Son bir buçuk ayda sadece 150 gr almış. Mama yiyor ek gıdada veriyorum emziriyorumda. Ama bi turlu almasi gerektigi gibi kilo almıyor. Her ay mutlaka hastalaniyor bronsit geciriyor. Kilo alması ve bağışıklığın kuvvetlendirmek için ne yapmalıyım. Bi fikir verin

Canım kilo vermesin de varsın geç alsın az alsın. Benim kızımda süt alerjisi olmasına rağmen kilo alımı o kadar güzeldi ki çok seviniyorum ayda 600-750 gr alıyordu. Hatta 8. Ay kontrolünde 9.700 gr gelmişti. Sonra ne oldu, sorumsuz kv. Grip bulastirdi ve geçen hafta 9. Ay kontrolüne bi gittik ne boy uzamış nede kilo almış aksine 9 kiloya düşmüş. Belki daha da zayıflamış bile olabilir.. Sıkıntı yapmayın yani ama ben kızıma yarasın diye eski usül un kavurup mama yapıyordum. Çok yarayisli bişey. Belki kof kilo yapıyor ama en azından toplu duruyor. Bide ekmek içine sıcak su bide azıcık sıvı pekmez katıp yediriyorum deneyin isterseniz

merhaba bebeğinizin kilosu gayet iyi bence gereksiz evhamlar bunlar. bebekler, 6 . ayda doğum kilosunun 2 katına 1. yaşında 3 katına çıkarlar. Bu normaldir. Benim bebeğim iri doğdu ondan hala iri bir bebek ama zayıf olsa da canımı sıkmazdım. Kilo almamasının nedeni hastalıktır hasta olunca bebekler kilo kaybeder aynen biz gibi. hastalığı atlatmak için bol bol emzirmeye çalışın. zayıf olsun sağlıklı olsun. Bir de unutmayın yedireceğiniz her besin değeri düşük gıda bebeğinizden çaldığınız bol antikorlu ve bebek için en faydalı olan ilaç niteliğinde sütünüzdür.

hangi marka mama kullaniyorsunuz

Hero baby kullanıyordum. Bi iki aydır aptamile geçtim. Kızımı araştırma hastanesinde goturdum 4 buçuk ayda sadece 1 kilo 250 gram almış ama doktor buna normal dedii. Kansızlığı yüksek cikti onun için ilaç kullanıyorum şimdi. Ama kansızlık gelişimi engeller mi acaba ondan dolayı mı almiyo kilo bilmiyorum

sma gold kullandim ben 1 yasina kadar sonra aptamil daha lezzetli diye ona gectik sma kulladigimda cok kilo almisti tavsiye ederim.yillarin mamasiymis sma bende sonradan ogrendim .

Canım sağlıklı olsun hastalanmaında varsın zayıf olsun ama benim naçizane fıkrım keçi sütü verebılırsın ama dr una danış tabi. ben bu ay vermeye başladım.anne sutune en yakın sutmuş ayrıca hem kılo aldırıyor hemde viramin değerleri çok yüksekmiş.araştır istersen.hazır hiçbişey vermedim ben bebegıme mama olarak hep kendım yapıyorum gerçi bu ay başladık ek gıdaya.birde irmik kilo aldırıyormuş mama çorbaya katabılutsın.

Bebeginin kilosu az degil heryere yaziyorm burayada yazaym kizim 8 aylik 7 bucuk kilo ancak var ki gecen ay 7 bucuktu yarim kilo verdi sonra smdilerde toparlanio biraz biraz cnki dis cikardi bebeginz saglklysa dert etmeyn. Benm bebegmn basndan neler neler gecti ama simdilerde iyi cok şükür masallah saglkli olsnlar kilo alinir da verilirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…