- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Ay insallah yaa sag salim bi dogsa... her kontrolde ayri bi stres yapiyorum bi rahatlatamadim kendimi. Hareketlerinide hergun hissedemedigm icin oluyo gliba. Bide bacak boyu kisa olursa cuce olur diye okumustum korktum bugun. Cok sagol yorumun icin insallah dedigin gibi olur :)Sakin ol arkadaşım. O ölçümler % 100 doğru olmuyor bunu biliyorsun değil mi..? Ve senin kafanda hayal ettiğin gibi büyük bir fark da olmuyor emin olabilirsin.Benim oğluma iri bebek dedi doktor. Başı büyük dedi.Dayanamadım nasıl büyük hasta mı bir sıkıntı mı var ne olacak gibi deli sorular ile boğdum doktoru.Doktor yok milimlik ölçüler bunlar dedi e mübarek beni niye 2 dakika alt üst ettin dedim =) Bu yüzden kalbini ferah tut daha çok küçük o ölçümler her gittiğinde değişebiliyor oranlar. Canını sıkma duanı et kalbini de çürütme böyle şeyler ile..
Ay insallah yaa sag salim bi dogsa... her kontrolde ayri bi stres yapiyorum bi rahatlatamadim kendimi. Hareketlerinide hergun hissedemedigm icin oluyo gliba. Bide bacak boyu kisa olursa cuce olur diye okumustum korktum bugun. Cok sagol yorumun icin insallah dedigin gibi olur :)
Ay bide benmki oglan yaa azck uzun olsa iyi olur yaniiBen 1.65 eşim 1.76 kızımız 49 cm doğdu . Bu kızım ne kadar doğar bilmiyorum ama büyük kızım yapısal olarak kibar büyüyen bi çocuk kilolu değil aşırı uzun değil. Orta halli . Oda bi hafta geriden geliyordu. Hemşire boyunun strandartlata uygun olduğunu söylesede kızımla yaşıy uzunları görünce sinirlerim bozuluyor bazen
Fl olcusu haftasyla uyumlu muydu snnkinin canmRizeli-53 Bugün doktordan geldim az önce senin yorumunıda görünce yazmak istedim 49 cm mi doğdu dedin kızın benim 35.haftanın içindeyim bebeğim 49 cm şuan :)
Maşallah canım senin kızçene :)) o 51 52 ti bulur Doğuma kadar inşlh :))Rizeli-53 Bugün doktordan geldim az önce senin yorumunıda görünce yazmak istedim 49 cm mi doğdu dedin kızın benim 35.haftanın içindeyim bebeğim 49 cm şuan :)
Sen kafana takma ben abimden uzun doğmuşum ama abim doğal olarak benden şuan epey uzunAy bide benmki oglan yaa azck uzun olsa iyi olur yanii
Bende 3850 51 cm doğmuşum boyun 1.65 ben bu kadardan kızım 49 cm 2820 doğdu o kaç olur bilmemKizlar ne güzel telâşlarınız var maşallahben de 51 cm doğmuşum 3.5 kilo ama öyle uzun değilim 163 cm yim çokta takılmamak lazım bence..
Yeni nesil uzun annesi inşallah o da hoş bir fiziğe ve güzel bir kalbe sahip olurBende 3850 51 cm doğmuşum boyun 1.65 ben bu kadardan kızım 49 cm 2820 doğdu o kaç olur bilmem
Fl ne oluyo canım sat mı ?Fl olcusu haftasyla uyumlu muydu snnkinin canm
Bakalım canım inşallah kıyafetler küçük gelmez :)Maşallah canım senin kızçene :)) o 51 52 ti bulur Doğuma kadar inşlh :))
Hani bacak kemigini olcuyolar ya onun boyu fl canmFl ne oluyo canım sat mı ?
Hmm canım bizimki uyumlu diyo doktor bide boyu çok uzun ben kısayım 1.60 eşim çok uzun olduğu için ona çekmiş heralde 1.84 boyu takılma bunlara canım sağılıklı doğsunda önemli olan buHani bacak kemigini olcuyolar ya onun boyu fl canm
Aynen insallah saglkla dogarlar. Ufack bsyde korkuyorum iste ilk gebeligim bide benm pko ve guatrim oldugu için baya korktum aman bsy olmasn die cnku dr lar bebegn olmaz diyodu :)Hmm canım bizimki uyumlu diyo doktor bide boyu çok uzun ben kısayım 1.60 eşim çok uzun olduğu için ona çekmiş heralde 1.84 boyu takılma bunlara canım sağılıklı doğsunda önemli olan bu
Hiç korkma canım allah olmadını istedikten sonra her türlü olur. Benimde ilk bebeğim bundan önce 2 düşük yaptım takdir ilahi rabbim böyle uygun görmüş demekki yiyecek ekmeği olan geliyo dünya yaAynen insallah saglkla dogarlar. Ufack bsyde korkuyorum iste ilk gebeligim bide benm pko ve guatrim oldugu için baya korktum aman bsy olmasn die cnku dr lar bebegn olmaz diyodu :)
50 cm olanlar bi kere iki kere anca giyiliyor malesef benim ki küçük doğmasına rağmen hemen uzadı tulumlar sıfır hala duruyorBakalım canım inşallah kıyafetler küçük gelmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?