- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
- Konu Sahibi mina retriever
İnilh sağlıklı olsunda yavrularım başka bişey istemem annelik işte boyuna posuna kadar dert ediyoruz :)Yeni nesil uzun annesi inşallah o da hoş bir fiziğe ve güzel bir kalbe sahip olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnilh sağlıklı olsunda yavrularım başka bişey istemem annelik işte boyuna posuna kadar dert ediyoruz :)Yeni nesil uzun annesi inşallah o da hoş bir fiziğe ve güzel bir kalbe sahip olur![]()
Hadi yaa onca kıyafet boşa mı yani günde 3-4 kere değişeyim üzerini o zaman giymiş olsun hepsini :)50 cm olanlar bi kere iki kere anca giyiliyor malesef benim ki küçük doğmasına rağmen hemen uzadı tulumlar sıfır hala duruyor
Aynen bende hep öyle yapıyordum annem kızıyordu hastanede 3-4 kıyafet giydirdim hevestenHadi yaa onca kıyafet boşa mı yani günde 3-4 kere değişeyim üzerini o zaman giymiş olsun hepsini :)
Ay 3-4 kıyafet mi kız güldürdün beni o halde bide bebeğin kıyafetini mi düşündün ilk günden ben kendi derdime düşerim heraldeAynen bende hep öyle yapıyordum annem kızıyordu hastanede 3-4 kıyafet giydirdim hevesten![]()
Valla ne yaşan söyleyim normal Doğum yaptım odama geldim bi duş aldım üstümü giyindim yemek yedim zumba giyimdim ağrım sızım yoktu bide parol verdiler hafif sancın olur diye. Çok şükür yataklık halim yoktu. Bebişimi uyandırıp emzirmekle uğraştım sürekli uyuyordu hemşire ha bire emzirdin mi diye soruyordu.Ay 3-4 kıyafet mi kız güldürdün beni o halde bide bebeğin kıyafetini mi düşündün ilk günden ben kendi derdime düşerim heralde![]()
Yaa ne güzel darısı başımıza artık gerci ben spinal sezeryan olucam ama bakalım hayırlısıValla ne yaşan söyleyim normal Doğum yaptım odama geldim bi duş aldım üstümü giyindim yemek yedim zumba giyimdim ağrım sızım yoktu bide parol verdiler hafif sancın olur diye. Çok şükür yataklık halim yoktu. Bebişimi uyandırıp emzirmekle uğraştım sürekli uyuyordu hemşire ha bire emzirdin mi diye soruyordu.![]()
İnilh kolay olur canım stres yapma bebeğini kucağına alacağın anı düşün hepYaa ne güzel darısı başımıza artık gerci ben spinal sezeryan olucam ama bakalım hayırlısı
Onu düşünerek kendimi yatıştırıyorum zatrn canım yoksa stresten uykular haram olurdu bana :)İnilh kolay olur canım stres yapma bebeğini kucağına alacağın anı düşün hep
Kaçıncı haftanda alacaklar bebeği. Senin niye sezeryan direk?Onu düşünerek kendimi yatıştırıyorum zatrn canım yoksa stresten uykular haram olurdu bana :)
Kizlar bu normal dogumda aniden sancilansak temizlenemeden hastaneye gitsek cok kotu olmazmi yaa... hani oramizi fln aliyoruz bacaklarimizi aliyoruz ama 3 4 gune çıkmaya basliyo biraz uzamadanda kesilmiyo ya o an dogm baslarsa nsl olcak yaa cok utanirimKaçıncı haftanda alacaklar bebeği. Senin niye sezeryan direk?
Zaten çok uyumadan temizliyoruz. Ama aniden hafi Doğuma demiyorsun ki. 10 dk temizlik için vaktin oluyorKizlar bu normal dogumda aniden sancilansak temizlenemeden hastaneye gitsek cok kotu olmazmi yaa... hani oramizi fln aliyoruz bacaklarimizi aliyoruz ama 3 4 gune çıkmaya basliyo biraz uzamadanda kesilmiyo ya o an dogm baslarsa nsl olcak yaa cok utanirim
Sanci gelnce hmn gitmiyo muyuzZaten çok uyumadan temizliyoruz. Ama aniden hafi Doğuma demiyorsun ki. 10 dk temizlik için vaktin oluyor
Yok canım öyle şak diye olmuyor o işler rahat ol. Ben evden gitmeden duşa girdim vücut temizliğimi yaptım yemek yedim gittim. Sancım yoktu ama hastaneye gitmeden herkes öyle yapıyorSanci gelnce hmn gitmiyo muyuz
Ay iste benm bilmedgim o. Ilk gebeligm ya korkuyorumda. Mesela sanci yoksa dogumun yaklastgni nerden anliyosunuz ? Bide ben ztn surekli orayi temizliyorum ama hani ilk cikiyo diken diken oluyo ya eger diyorum oyleyken denk gelirse aniden gitmem gerekirsede ayip olur diyorum. Bide bende pko ciktiktan snra heryermde tuylenme oldu. Yani ben doguma giderkende komple alt ust bacak gobek vs de temizlemem lazm yani :) bide az cikmiyo bacaklarmda ozellkle cok cikiyo. Onlari makinayla aliyorm bi basladimmi 2 saat suruyo bikiyorum ala alaYok canım öyle şak diye olmuyor o işler rahat ol. Ben evden gitmeden duşa girdim vücut temizliğimi yaptım yemek yedim gittim. Sancım yoktu ama hastaneye gitmeden herkes öyle yapıyor
Sir adayla al bence bacaklarını geç çıkarıyor. Ayrıca doğuruyorsun orman gibi olmadığı sürece kimse önemsemez dikkat etmiyorlar bile. :)) benimde hamileyken çok tüylenmem oldu malesef bacak kısmını sir ada ile göbeğimi eldivenle alıyorum Dr çok dokunma gebelikten sonra dökülür dediAy iste benm bilmedgim o. Ilk gebeligm ya korkuyorumda. Mesela sanci yoksa dogumun yaklastgni nerden anliyosunuz ? Bide ben ztn surekli orayi temizliyorum ama hani ilk cikiyo diken diken oluyo ya eger diyorum oyleyken denk gelirse aniden gitmem gerekirsede ayip olur diyorum. Bide bende pko ciktiktan snra heryermde tuylenme oldu. Yani ben doguma giderkende komple alt ust bacak gobek vs de temizlemem lazm yani :) bide az cikmiyo bacaklarmda ozellkle cok cikiyo. Onlari makinayla aliyorm bi basladimmi 2 saat suruyo bikiyorum ala ala
Benm gobegmdekiler guneste gozukuo cok ince ama yinede aliyorum. Bacaklarimda ince ama rengi siyah olduğu icin belli oluo. Dedign gbi 1kere aldmmi baya idare edio. Insallah kolaylkla dogururzSir adayla al bence bacaklarını geç çıkarıyor. Ayrıca doğuruyorsun orman gibi olmadığı sürece kimse önemsemez dikkat etmiyorlar bile. :)) benimde hamileyken çok tüylenmem oldu malesef bacak kısmını sir ada ile göbeğimi eldivenle alıyorum Dr çok dokunma gebelikten sonra dökülür dedi
Aynen benim göbeğimdekilerde öyle inçe bi çizgi şeklinde göbek deliğimin altında bende rahatsız olup alıyorum. Bacaklar zaten mecbur. Bu Doğumdan sonra epiladyon yaptırcam karar verdim artık kesinBenm gobegmdekiler guneste gozukuo cok ince ama yinede aliyorum. Bacaklarimda ince ama rengi siyah olduğu icin belli oluo. Dedign gbi 1kere aldmmi baya idare edio. Insallah kolaylkla dogururz
Ben lazere gittim ama tuyler ince die etkisi olmadi ya bosa gittiAynen benim göbeğimdekilerde öyle inçe bi çizgi şeklinde göbek deliğimin altında bende rahatsız olup alıyorum. Bacaklar zaten mecbur. Bu Doğumdan sonra epiladyon yaptırcam karar verdim artık kesin
Hadi ya benimde sarı sarıBen lazere gittim ama tuyler ince die etkisi olmadi ya bosa gitti
Ne guzel iste :) benm sari olsa gozukmez bile. Gebelikten once sarartiyodum hic gozukmuoduHadi ya benimde sarı sarı![]()