Doğuma Hazırlık Bebeğim kız çok mutluyummm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına al meleğini bu arada kızın olacağı için çok şanslısın:hulya:

canım allah bağışlasın ne güzel bir duygudur.. maşallah bebişine sağlıklı mutlu yaşasın hep.. hayırlı olsun opuyorumnanaktan

canım Allah analı babalı büyütsünn.benim bebişimde kız çok güzel bi duygu kızım demekkk.inşallah sağlıklı bi şekilde elimize alırızz

Hayırlı olsun... Kız erkek farketmez hepsi çok tatlı oluyorlar doğduklarında:)
İsim düşünmeye de başlamışsınızdır artık :)

herkese tşk ederimçok sağolun allah herkese nasip etsin erkek olsaydıda farketmezdi sağlıklı olsunda o bana yeter çokmutluyuz isim düşünmeye başladık gerçekten

hyrlı olsun cnm

slm ben derya bişi sormak istiyorum size ben geçen doktora gitmiştim ve bebeğimin aşağıda olduğunu söyledi bende arkadaşlara anlattım onlarda bene yardımcı oldular sğolsunlar tekrar ben de cvp yazdım bugün ne yazmışlar diye bakmak istedim yani konu açmıştım silinmiş onlar acaba yöneticiler tarafındanmı silindi yardımcı olursanız sevinirim

DAHA 1 HAFTA ÖNCE ÖĞRENDİK KIZIMIZ OLACAK ÇOK MUTLUYUM ALLA HERKESE TATTIRSIN BU DUYGUYU

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
banada doktor kiz dedi ama ben hala inanamiyorum,o kadar cok istiyordum ki.1 oglum var birde kizim olsun istiyordum.doktor kiz dedi ama ben hala gözümle görmeden inanamam diyorum.surda doguma 5 hafta kaldi.Allahim saglikli bir sekilde prenseslerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…