- Konu Sahibi pessimistic_02
İğreniyorum böyle insanlardan ya nasıl bir beyne sahipler aklım almıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaslar ben gebeliğimin 4 ayını bitirdim,3 gün önce bebeğin cinsiyetini öğrendik,bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar beni el üstünde tutan eşim cinsiyeti öğrendikten sonra bir ddeğisti,yüzüzme bakmıyo günde 20 efa arayan adam bebeği soran adam artık hiç bebeği sormuyo aha önce canın ne istiyo sana ne alıyım,bana bebek gibi davranan adam yüzüme bakmıyo,sürekli tüh kızmış falan en son dün patladım,allah nasip etmiş cocuk vermiş şükretmeiyosunda afra tafra mı yapıyosun.bu nasıl bir zihniyet,bu nasıl bir gerikafalılık,evladın kızı erkeği mi olur o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam,kayınvalideme gelince bir hayırlı olsun demedi ya yüzü beş karış yok diğer torunlarıda kızmış falan.banane ya onun diğer torunlarından,benım ilk cocugum kız erkek ne farkeder ben kız cocuklarını daha çok severim,kayınvalideme 3 gündür cıkmıyorum altlı üstlü oturuyoruz nasıl davranacagımı bilemiyorum,sanki cenazemiz var suratlarını görseniz
bana kızım olacak diye ailecek tavır yapsalar kayınvalideme açık ve net konusurum, annecim senin cinsiyetin nedir, acaba bilmediğim bir pipin mi var da pipisizleri küçümser vaziyettesin, eğerki benim çocuğumun pipisi yok diye değersizse bundan sonra kayınvalidem de gözümde sıfır sonucta pipisi yok derim insan yerine koymamayrıca eşimde keşke pipisi olmayan basit bir insanla değil pipisi olan biriyle hollandada evlenseydi derim sonucta kadının ne önemi varki şu hayatta? pipisi yok ya daha kötüsü olabilir mi
kocanın bu derece ayrımcı olduğunu önceden biliyorsan ve evlendiysen birşey diyemem o zaman haketmiş oluyorsun ama başta böyle değilde sonradan değiştiyse Allah sabır versin, sonucta siz de bir kadınsınız ne olarak görüyor sizi, keşke pipisi olsaydı herşey başka türlü olurdu diyemi düşünüyor? manteliteyi çözemiyorum birde böyle anlatmayı deneyin, ya boşanırsınız karım kafayı yedi diye düşünür yada kafası biraz yerine gelir, göze almak lazım bazensıradaki şarkı, pipiyle kafayı bozanlara gelsin
![]()