- Konu Sahibi sevgiseli46
doğru diyosun cnm
Ahtatlim bizimde egzamamiz var sicak gorsummu hemen kasinmaya basliyoruz ozellikle.kafamiz ondan sicak ortam yasak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru diyosun cnm
bebekler kapı açılıp kapanınca bile üşütüyorlar hemen. klimada tabi ki hasta olur
Tatlim uc aydir kullamiyoruz cok sukur burnumuz bile akmadi
maşallah iyi bakıyorsunuz demek :) klima bizi bile hasta ediyo biraz da dikkat ve bünye meselesi heralde
Hah aynen öyle işte hybris :)
Klimasız durmak şu an berbat ve çocuğa işkence.
Hatta daha çok hasta olmasına davet...
Bende mersinde yasiyorum ve oglum 2 ayliktan itibaren hep klimali odada uyudu. Zaten klima calismazsa hemen uyaniyor ter icinde o sicakta ne kapi fayda eder ne pencere. Ben 24-25 derece yapiyorum ustundede sadece citcitli atlet. Ustunude ince bir battaniue koyuyorum ama hic ortmuyo. Suan 2 yasinda bu arada.ama tabi bebegin bunyesine bagli ben cok kucukten alistirdim
26-27 derecede çalıştırırsanız sorun olmaz derece değilde nem daha çok önemli nem gösteren bir derece alıp klimalı odaya koyun derim.
Siz nasıl giyiniyorsanız onu da öyle giydirin bi sorun olmaz.
Ahtatlim bizimde egzamamiz var sicak gorsummu hemen kasinmaya basliyoruz ozellikle.kafamiz ondan sicak ortam yasak