bebeğim klimadan hasta olur mu????

26-27 derecede çalıştırırsanız sorun olmaz derece değilde nem daha çok önemli nem gösteren bir derece alıp klimalı odaya koyun derim.
Siz nasıl giyiniyorsanız onu da öyle giydirin bi sorun olmaz.

Bende mersinde yasiyorum ve oglum 2 ayliktan itibaren hep klimali odada uyudu. Zaten klima calismazsa hemen uyaniyor ter icinde o sicakta ne kapi fayda eder ne pencere. Ben 24-25 derece yapiyorum ustundede sadece citcitli atlet. Ustunude ince bir battaniue koyuyorum ama hic ortmuyo. Suan 2 yasinda bu arada.ama tabi bebegin bunyesine bagli ben cok kucukten alistirdim

Bende mersinde yasiyorum ve oglum 2 ayliktan itibaren hep klimali odada uyudu. Zaten klima calismazsa hemen uyaniyor ter icinde o sicakta ne kapi fayda eder ne pencere. Ben 24-25 derece yapiyorum ustundede sadece citcitli atlet. Ustunude ince bir battaniue koyuyorum ama hic ortmuyo. Suan 2 yasinda bu arada.ama tabi bebegin bunyesine bagli ben cok kucukten alistirdim

evt cnm çok haklısın hiçbişy fayda etmiyo.biz bile bunalıyoruz onlar napsn.24 25 biraz fazla soğuk olur bizim klima çok soğutuyo.27de üşümez o zaman.bende alıştırdm mecburen klimaya. ne güzel büyütmüşsün cnm 2 yaş olmş benim gözüm düşüyo büyük çocuklara.çok zorlanıyorum diş egzama enfeksiyo gibi şeyler oluyo da.....

Dikkat edersen hic birşey olmaz. Aksine bu sicaklardan hasta olur.bende sıcak biryerdryim ve çocuğum bebekken alıştı. Kapı pencere açmakla olmuyor akdeniz kıyı şehirlerinde malesef.yaşamayan bilmez ne berbat bir sıcak ve nem oldugunu.ince pijama giydir.penye olsun

Back
X