Benim başıma da bugün sabah geldi. Bebeğim 4 ay 4 günlük, iyice hareketlendi bugünlerde. 2 gündür yatağında 90 derece dönmüş ve yorganı açık buluyorum, ama bundan ders almayıp bugün 2 dakikalığına odada yanlız bırakıp mutfağa geçtim. Ortadaki kocaman sehbanın üzerinde oyun halısı var, üşür diye yere koymamıştım, kızımı oyun halısının tam ortasına koymuştum, yanlarında destekleri var çok güvenliydi bence. Pat diye bir ses duydum, peşinden ağlama sesi. O anda 10 yıl yaşlandım sanki. Neyseki yüzükoyun ve halının üzerine düşmüştü. Biraz üst dudağı ve burnu şişmiş gibi geldi bana. Annem yakın oturuyor hemen geldi, o farketmedi. Eşim akşam geldiğinde muayene etti (doktor kendisi) bir şey yok dedi, iyi çok şükür.
Bundan sonra tedbir almalıyız, bebişler büyüdü ve hareketlendiler.
Bendeki tedbirler: Oyun halısı yere indi hemen. Yatağının parmaklıklarını 15-20 gündür kaldırıyorum, 1 aydır odasını ayırdığım için gece sık sık kontrol ediyorum. Ana kucağında hep kemerini bağlayıp oturttum bugün. Ve en önemlisi gözümün önünden hiç ayırmayacağım.
Sana da geçmiş olsun canım. Allah bütün bebeklerimizi beterinden saklasın, melekler korusun.