Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmis olsun canim,allah kazadan beladan korusun,
benim basimada geldi seni cok iyi anliyorum bide benim bebis daha cok kucuktu,yurtdisinda yasadigim iicn once bebek bolumune goturdum,allahtanki danismanimiz turktu,istersen bunu buraya bildirme dediler,ev doktoruna gidiyoruz biz hastaneden once ona gotur onda bilgisayara islemezler dedi,yada soyleyelim cocuk doktoru kontrol etsin dedi,cocuk doktoru bakarsa eger problem alabilirsin basina dediler,devamli haftada bir kontrol altina alip eve kontrole gelirler dedi, bende ev doktoruna goturdum,allahima sukurler olsunki bebisime birsey olmadi,ama o gunden beri devamli kalbim pir pir,en kucuk seyde panikliyorum,hee ev doktoruna gitmedinde kontrole gelmediler mi haftasina ev ziyareti diye eve geldiler baktilar cocukla ilgileniyormuyum diye,odasina esyaarina vs,ama cok zoruma gitti,turkiyede allahtan bu dert yok neyseki bi daha gelmediler,cocugumun dustugu icin doktora gittimemi yanayim,cocukla ilgilenmiyorum diye eve geldiklerine,neyse cok uzattim,sevgiler
benm ki de bu sabh düştü yatağimdan uyuyakalmışım döne döne bi küt sesi duydum yerdeydi hala korkuyorum bir şey olcak mı diye
benimde bebisim bu sabah dustu uyuyakalmisim yanimdan yuvarlanmis(((
çok üzgünüm::çok üzgünüm: .biseyi yok gibi gorunuyo ama yinede korkuyorummmmmm