bebeğim koltuktan düştü:(

fatmazra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
555
0
96
Tekirdağ
Kizlar 3 bucuk aylik bebegim bugun koltuktan düştü.esimle kahvaltı yaptik mutfakta ortalığı toplarken onuda koltugun sirt yaslanan yeri tarafınakoydum duruyordu aslinda mutfaktan kahkahalari geliyordu.sonra güm diye bi ses ve yavrum nasil agladi:( cok uzulduk onu sakinlestirdikten sonra bende agladim.bisey olmamistir insallah. alninda bide kasinin arasnda ufak bi kızarıklık var..artik dönebiliyoraman dikkat edin dönebilmesi bana aci bi tecrübe oldu

anne olmasamda bu tip konulara bende dikkat ederim kardeş yeğen kuzenler sebebi ile
annesi koltuğa bırakmışsa başka yere uzatılmayacaksa düşebilme ihtimali olan yerlere yastık vs koyarım
pencereleri kapatırım uyanıp ordan sarkabilir
bu ve bunun gibi şeylere dikkat etmek lazım

anne olmasamda bu tip konulara bende dikkat ederim kardeş yeğen kuzenler sebebi ile
annesi koltuğa bırakmışsa başka yere uzatılmayacaksa düşebilme ihtimali olan yerlere yastık vs koyarım
pencereleri kapatırım uyanıp ordan sarkabilir
bu ve bunun gibi şeylere dikkat etmek lazım

Buda bana ders oldu ama cok uzuldum hala gozlerim doluyor düşündükçe

çok geçmişler olsun..
Allah korusun bebişlerimizi:49:
benim kız da iki gün önce ilk kez döndü. zaten dikkat ediyordum,
şimde yatağa enine koyuyorum bi de yastık koyuyorum kenarlara..

Cok cok gecmis olsun. Ama cocuklar düşe kalka büyüyecek onlarla biz de büyüyüp cok seyler öğrenicez.
Benim bebegim tam 3 aylık oldu ama hic dönmeye falan çalışmıyor sizin kac günlükte acaba ben de ona göre önlem aliyim

ft
Cok cok gecmis olsun. Ama cocuklar düşe kalka büyüyecek onlarla biz de büyüyüp cok seyler öğrenicez.
Benim bebegim tam 3 aylık oldu ama hic dönmeye falan çalışmıyor sizin kac günlükte acaba ben de ona göre benimki önlem aliyim[/

Benimki 5 temmuz doğumlu aman dikkat edin bizimkide belirti vermemiştiq

Benim bebegim tam 3 aylık oldu ama hic dönmeye falan çalışmıyor sizin kac günlükte acaba ben de ona göre önlem aliyim

ne kadar korursak koruyalım tedbir alırsak alalım, böyle ufak kazalar hep yaşanacak malesef..
doğru, Allah büyüğünden beterinden saklasın..

benim kızım 3 ayını bitirdi. geçen gün ilk kez döndü.
ve daha önce dönme çabası birkaç kez olmuştu.
yani çok uzun süre deneyip de dönmedi, çabası sayılıdır.
hiç beklemediğim bi anda, çok az pratikle dönüverdi.
13 temmuz doğumlu kızım.
o yüzden benimki dönmeye çalışmıyor diye düşünüp önemsememezlik yapmayın
her an her şey olabilir..:18:

nacizane, bol sadaka vermenizi tavsiye ediyorum.
az sadaka çok belayı def eder..:34:

ne kadar korursak koruyalım tedbir alırsak alalım, böyle ufak kazalar hep yaşanacak malesef..
doğru, Allah büyüğünden beterinden saklasın..

benim kızım 3 ayını bitirdi. geçen gün ilk kez döndü.
ve daha önce dönme çabası birkaç kez olmuştu.
yani çok uzun süre deneyip de dönmedi, çabası sayılıdır.
hiç beklemediğim bi anda, çok az pratikle dönüverdi.
13 temmuz doğumlu kızım.
o yüzden benimki dönmeye çalışmıyor diye düşünüp önemsememezlik yapmayın
her an her şey olabilir..:18:

nacizane, bol sadaka vermenizi tavsiye ediyorum.
az sadaka çok belayı def eder..:34:

Aynen oyle canim bi anlik oldu aslinda normalde cok dikkatliydim ogun babamizda evdeydi evdebirinin olmasi ayri güven veriyor belkide ondan oldu. Babamiz bugun sadaka vermis kurbanınida kesmistik Allah beterinden saklasin hepinizin meleklerine kazasiz belasiz gunler diliyorum

ft
Benim bebegim tam 3 aylık oldu ama hic dönmeye falan çalışmıyor sizin kac günlükte acaba ben de ona göre benimki önlem aliyim[/

Benimki 5 temmuz doğumlu aman dikkat edin bizimkide belirti vermemiştiq

merhaba benim kızımda 5 temmuz doğumlu bence yinede bir doktora gösterin

ft

merhaba benim kızımda 5 temmuz doğumlu bence yinede bir doktora gösterin
Merhaba goturmedim dr.a ama akrabamiz var çocuk dr.u onu aradim.50 cmnin altindaki düşüşler risk temsil etmiomus.cocugun düşmeden sonra aglamasi gerekiomus.bide kusma surekli uyku hali varsa tehlike uyarisiymis.bizimki korktu ağladı ben onu sakinlestirdim sonra gülücükler attı.ucuz atlattık yani.bide her bebek büyüme sırasınâda en az bi kere düşermiş.hepim

yaşm küçük ve ilk bebeğim diye zaman zaman şüpheye düşüyorum acaba bakabilecek miyim? diye..
lakin sizin gibi anneleri gördükçe,duydukça kendime olan güvenim güçleniyor.
zira oldukça paranoyak bir insanın,hayatta tedbirimi almadan bi işe kalkşmam.
elbette isteyerek yapmadınız ama biraz daha dikkat :19::20:

yaşm küçük ve ilk bebeğim diye zaman zaman şüpheye düşüyorum acaba bakabilecek miyim? diye..
lakin sizin gibi anneleri gördükçe,duydukça kendime olan güvenim güçleniyor.
zira oldukça paranoyak bir insanın,hayatta tedbirimi almadan bi işe kalkşmam.
elbette isteyerek yapmadınız ama biraz daha dikkat :19::20:

Evet yaZdiklarindan da psikolojik sorunlarin olduğu belli oluyor benim. Anneliğimi sorgulamak senin haddine mi kalmış.benim canimi yavrumu benden iyimi dusuneceksin adi üstünde kaza yasandi bitti belasiz bi sekilde allah a şükür..insan bi saniye sonrasinin garantisini veremezken sen nasil kendine bu kadar guvenebiliosun.

Back
X