BEBEGİM KUSUYOR

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
Kizlar 2 buçuk aylik oğlum normalde de kusan bir bebek ama bugün çok kusuyo su gibi hem de.. Acaba usutmus olabilirmi....

Bir doktora götürseniz daha iyi olur sanki.Allah korusun ya önemli bir şeyse?

umarım üşütmüştür. Eğer öyleyse kolay düzelir. Ama viral bir problem olabilir. Midesiyle ilgili bir sorun yaşıyor olabilir. Acile götür hemen.

Bilmiyorumki bugün burnu buz gibiydi malum havalar sogudu şuan için düzeldi ama... İshalde var

Bebek olduğu için evde geçmesi zor hastaneye goturun

Kusma olsaydı sadece normal derdim ama ishalde var diyorsunuz üşütmüşe benziyor içinizin rahat etmesi için yinede Dr a götürün derim.

Burnu buz gibiyse çocuk üşüyor. Havalar soğuk tamam da yok mu soba kombi? Yakın üşümesin çocuk. Kesik kesik kusuyorsa üşütmüş olabilir.

usumeyle hastalik olmaz , kusma kesilip ishal basladiysa kusmasi kesildiyse agzindan elinden mikrop almis 2-3 gun ishalle atar.genelde bu aylarda cok yedirmeye bagli kusma olur.reflude kusma olmaz.

COK SAOLUN ARKADASLAR SON SORUM DAHA OLACAK.. BİZİM BEBİS SACLARİYLA COK OYNUYOR VE GOZLERİNE GİDİYOR 2 HAFTADİR GOZLERİNDE ELLEMİORUMDA MİKROP KAPMASİN DİE... DOKTORA BAKTİRDİM GOREMEDİ ARADA BİR CİKİO MEYDANA NE YAPİM BİLMİORUM

bi gunluk bisiyse usutmekten olabilir,
kizim 2 yasinda ayda 6-7 gun gece kusmalari oluyor ve sebebi bulunamuyor
beterin beteri var diye soyliyim dedim

Usutmus olabilir yada viral birsey de olabilir acile goturun hemen çok gecmis olsun

Mümkün olduğunda kafasına bebek berelerinden takın oynamasın öyleyse. Zaten bu mevsimde üşümesin diye takılır benim bildiğim, el kadar bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…